Головна Новини Світ Росія У Росії хочуть заборонити Youtube, Twitter і Facebook за цензуру
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії хочуть заборонити Youtube, Twitter і Facebook за цензуру

Санкції з сайтів будуть зняті, якщо аналогічні заходи зроблять щодо Росії

19 листопада 2020, 12:10
Поділіться публікацією:

У Держдуму внесли законопроект про обмеження роботи іноземних інтернет-платформ за цензуру проти росіян і російських ЗМІ.

У Росії хочуть заборонити Youtube, Twitter і Facebook за цензуру

Фото: из открытых источников

Уточнюється, що мова йде про цензуру за ознакою національності, професії, релігії, а також про блокування російських акаунтів через санкції. Це торкнеться Twitter, Facebook, YouTube та інших. Якщо законопроект буде прийнятий, сайти будуть заблоковані або оштрафовані. Список "дискримінованих" інтернет-платформ буде вести Роскомнадзор. Власнику перед блокуванням відправлять попередження.

Санкції з сайтів будуть зняті, якщо аналогічні заходи зроблять щодо Росії.

Нагадаємо, вчора, 18 листопада, Держдума Росії прийняла закон про кримінальне покарання до 10 років в'язниці за дії по відчуженню територій РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Росія побудує військово-морську базу для матеріально-технічного постачання Військово-морського флоту РФ на північному сході Судану. Це дозволить країні зберегти свої військові кораблі на узбережжі Червоного моря. Згідно з підписаним документом, Росія може вивозити й ввозити будь озброєння, боєприпаси, обладнання, необхідне для роботи бази й для виконання завдань військовими кораблями, в тому числі з ядерними установками.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини