Головна Новини Світ Росія У Росії на святкуванні дня ВМФ жінку поранило пострілом із ракетниці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії на святкуванні дня ВМФ жінку поранило пострілом із ракетниці (ФОТО)

Сигнальну ракету віднесло на пляж, де знаходилися відпочивальники

26 липня 2021, 15:47
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії жінка отримала поранення під час святкування дня ВМФ РФ. Про це повідомляє видання newsvl.

У Росії на святкуванні дня ВМФ жінку поранило пострілом із ракетниці (ФОТО)

У Росії жінку підстрелили з ракетниці. Фото: newsvl.ru

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 25 липня, на одному з пляжів у Приморському краї, що знаходиться недалеко від міста Владивосток. Під час святкування дня Військово-морського флоту на пляжі зібралося багато людей.

В один момент один із відпочивальників, мабуть, вирішив відсвяткувати цю дату з "вогником" і вистрілив у повітря з ракетниці, думаючи, що заряд понесе вітром у бік води. Однак у момент пострілу вітер дув у протилежний бік і сигнальну ракету віднесло на пляж, де знаходилися відпочивальники.

В результаті події постраждала 28-річна жителька Владивостока. Ракета потрапила прямо їй у стегно. На місце інциденту прибули медики, які доставили її до лікарні.

Співробітники правоохоронних органів проводять перевірку за цим фактом.

У Росії на святкуванні дня ВМФ жінку поранило пострілом із ракетниці (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Індії з молодою дівчиною, яка намагалася зробити ефектне фото, стався нещасний випадок. Повідомляється, що потерпіла позувала для селфі з вогнепальною зброєю. Вона думала, що пістолет був незаряджений. На місце події прибули медики, які госпіталізували поранену дівчину. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в американському місті Бетамі підліток взяв участь у небезпечному інтернет-челленджі. Його суть полягала в тому, щоб людина душила себе до тих пір, поки не втратить свідомість на кілька хвилин. Під час виконання челенджу стався нещасний випадок. Детальніше — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини