Головна Новини Світ Росія У Росії назвали несподіваного "вбивцю" президента Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії назвали несподіваного "вбивцю" президента Ірану

Володимир Соловйов заявив, що президента Ірану Ібрагіма Раїсі вбив агент з Ізраїлю та назвав його ім'я.

22 травня 2024, 14:40 comments7719
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський пропагандист Володимир Соловйов зганьбився на власному шоу, коли заявив, що нібито вбивство президента Ірану Ібрагіма Раїсі організував агент Моссада Елі Коптер. Однак виявилось, що Соловйов посилається на жарт, який поширився в інтернеті після смерті іранського президента.

У Росії назвали несподіваного "вбивцю" президента Ірану

Російський пропагандист Володимир Соловйов. Фото з відкритих джерел

Один з головних російських пропагандистів  Володимир Соловйов у прямому ефірі назвав нібито вбивцю Ібрагіма Раїсі – Елі Коптер. Як "доказ", Соловйов опублікував уривок з ізраїльського телебачення, який назвав частиною французького репортажу, де йшлось про вбивцю іранського президента.

"Група ХАМАС повідомляє, що пілот вертольота був агентом Моссада і називають його ім'я – Елі Коптер", – стверджувалось у передачі.

Однак, виявилось, що уривок, який показав Соловйов, це жарт з інтернету, де ім'я Елі Коптер означає слово "гелікоптер" (Heli Copter). Попри очевидність жартівливого фрагмента, Соловйов запевняв свою аудиторію у винні Ізраїля. А також цинічно говорив, що політичне вбивство є неприйнятним, попри те, що сам неодноразово закликав вбити президента України Володимира Зеленського.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, ким був президент Ірану Ібрагім Раїсі, який тривалий час був суддею, що виносив смертні вироки тисячам іранців, що мали опозиційні погляди та протестували проти режиму в країні.

Також "Коментарі" писали про заяви колишнього президента Росії Дмитрія Медведєва, який пригрозив Володимиру Зеленському вбивством подібне до того, яке було скоєно зі Степаном Бандерою радянським агентом КДБ у 1959 році.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини