Головна Новини Світ Росія У Росії оцінили можливість політичної інтеграції з Білоруссю
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії оцінили можливість політичної інтеграції з Білоруссю

Реалізація 28 програм, узгоджених на зустрічі Путіна з Лукашенком, потребує "титанічної праці"

12 вересня 2021, 21:41
Поділіться публікацією:

Спікер Кремля Дмитро Пєсков вважає теоретично можливою політичну інтеграцію Російської Федерації і Білорусі. За словами прессекретаря россійського президента Володимира Путіна, це питання будуть обговорювати, якщо воно відповідатиме інтересам двох держав. Про це пише видання "РБК-Україна", посилаючись на ТАСС.

У Росії оцінили можливість політичної інтеграції з Білоруссю

Дмитро Пєсков - фото з відкритих джерел

"Політична інтеграція Росії і Білорусі теоретично можлива, якщо буде відповідати інтересам обох країн", — сказав Пєсков.

При цьому представник російського президента також додав, що для реалізації 28 програм, які узгодили на зустрічі глава Кремля з його білоруським колегою Олександром Лукашенком, необхідна "титанічна праця" і прийняття багато підзаконних актів.

Зазначимо, що 10 вересня в Москві відбулися тригодинні переговори президента Росії Володимира Путіна і Олександра Лукашенка. Було заявлено, що вже в жовтні може бути прийнято 28 програм із створення Союзної держави між Білоруссю і Росією. Сторони обговорили, зокрема, формування єдиного оборонного простору, анонсували підписання документів про створення єдиних енергетичних ринків РФ і Білорусі. Експерти озвучили для видання "Коментарі" підсумки переговорів, а також розповіли, до чого готуватися Україні і Заходу.

Зокрема, експерт Українського інституту політики Руслан Бізяєв вважає, що переговори між Лукашенком і Путіним говорять про початок процесу економічної інтеграції двох складових єдиної Союзної держави

Раніше в матеріалі порталу "Коментарі" також говорилося, що на зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко висловив думку, що росіяни і білоруси " практично єдиний народ".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир

12 вересня 2021, 21:00

Развалиться в Беловежской пуще им хватило 3секунды,а теперь придумали 28актов...Каждый хочет быть в деревне,но первым...


Новини