Головна Новини Світ Росія У Росії озвучили нові погрози: залякують "потужною зброєю"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії озвучили нові погрози: залякують "потужною зброєю"

Якщо Україна отримає дозвіл на використання далекобійної зброї, то Росія застосує "потужну зброю", пригрозив В'ячеслав Володін.

17 вересня 2024, 16:45
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Речник Держдуми РФ В'ячеслав Володін відреагував на дискусії у країнах НАТО щодо можливості зняти обмеження для України на використання далекобійної зброї Заходу для ударів по території Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Росії озвучили нові погрози: залякують "потужною зброєю"

Речник Держдуми РФ В'ячеслав Володін. Фото з відкритих джерел

В'ячеслав Володін під час засідання Держдуми РФ заявив, що парламенти ЄС та США повинні розуміти, що буде, якщо вони дозволять Україні використовувати далекобійну зброю для ударів вглиб Росії. За його словами, такі дії Заходу означатимуть повну залученість українських партнерів до війни.

"Сьогодні США, не соромлячись, обговорює можливість завдання ударів по території РФ. Супутникові угруповання належать США, країнам НАТО. Наведення і виконання команд будуть у цьому випадку з високоточної зброї у зв'язку з супутниковими угрупованнями виконуватися військовослужбовцями НАТО. А це означає, що НАТО повністю втягується в цей конфлікт", — сказав Володін.

Далі речник Держдуми РФ пригрозив, що Росія буде відповідати "потужною зброєю", однак не надав подробиць, яку саме зброю може використати Москва.

"У разі ударів по російських містах буде відповідь. Більш потужна зброя стоїть напоготові", — сказав Володін.

Як повідомляв портал "Коментарі", російський диктатор Володимир Путін також пригрозив Заходу, що вони стануть учасниками війни, якщо нададуть дозвіл Україні бити далекобійною зброєю по Росії. Генсек НАТО відреагував на погрози Путіна та заявив, що більшим ризиком стане перемога Росії у війні проти України. 

Також "Коментарі" писали про заяву колишнього президента РФ Медведєва, який вважає, що Росія має готуватись до ударів вглиб власних територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини