Головна Новини Світ Росія У Росії погрозливо реагують на заяви про потребу поставити Путіна на коліна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії погрозливо реагують на заяви про потребу поставити Путіна на коліна

Російські пропагандисти бурхливо реагують на слова президент Естонії Алара Каріса щодо Путіна. Вони пригрозили територіальними претензіями країнам Балтії.

28 травня 2024, 10:22 comments1707
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент Естонії Алар Каріс заявив, що Захід має поставити Росію та Путіна на коліна. За його словами, Росія мала шанс змінитись у 90-х, проте тепер, лише зусилля західних країн можуть змусити російський народ почати діяти та змінювати режим у РФ. На ці слова різко відреагували російські пропагандисти, які пригрозили Естонії.

У Росії погрозливо реагують на заяви про потребу поставити Путіна на коліна

Російський пропагандист Володимир Соловйов. Фото з відкритих джерел

Один з головних російських пропагандистів Володимир Соловйов в ефірі власного токшоу пригрозив, що Естонія стане наступною у черзі, після того, як Росія "розбереться" з Україною.

"Якась довбана Естонія, цілком серйозно, її керівник вважає, що може поставити Росію на коліна. Ліліпути, ви взагалі охрініли? Ви взагалі про що? Ви будете ставити Росію на коліна? Ви що несете, психи? Ви розумієте, що коли Росія розбереться з нинішніми проблемами і просто підніме брови – у вас буде черга з тих, хто буде просити вибачення", — сказав Соловйов.

Пропагандистську риторику Соловйова підтримав гість його шоу, який також висловив погрози, що російський народ у майбутньому може висловити територіальні претензії до країн балтійського регіону.

"А чи не настав час поставити питання щодо виправлення історичної несправедливості, яку допустив Ленін при розвалі Російської імперії, щоб повернути у склад Росії Нарву? Двінськ, який зараз називається Дауґавпілс, Мемель, який зараз називається Клайпеда? Тому я б цим усім прибалтам порадив би: не будіть біди, поки вона тиха. Це колись набридне і наш народ поставить це питання", — пригрозив один з гостей передачі Соловйова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Естонії Алар Каріс відреагував на інцидент з російськими прикордонниками, які спробували змінити кордони країни.

Також "Коментарі" писали про президента Латвії, який закликав партнерів по НАТО змінити політику щодо України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини