Головна Новини Світ Росія У Росії пригрозили поставити Європу на коліна ядерним ударом: яку країну обрали жертвою
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії пригрозили поставити Європу на коліна ядерним ударом: яку країну обрали жертвою

Депутат Держдуми РФ Андрій Гурульов погрожує здійснити ядерний удар по Нідерландах, де зберігаються європейські запаси нафти та газу.

5 червня 2024, 17:00 comments1785
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський генерал-лейтенант та Депутат Держдуми РФ від путінської партії "Единая Россия" Андрій Гурульов закликав використати ядерну зброю для удару по Нідерландах. За його словами, така атака зможе поставити усю "Європу на коліна" перед Росією. 

У Росії пригрозили поставити Європу на коліна ядерним ударом: яку країну обрали жертвою

Російський генерал Андрій Гурульов. Фото з відкритих джерел

В ефірі пропагандистської передачі Володимира Соловйова виступив військовий злочинець російський генерал Андрій Гурульов. Російський нардеп розповів, що у Нідерландах зберігається 50-60% усіх вуглеводнів (газ, нафта) у Європі, тому завдавши ядерний удар по цих об’єктах, Росія зможе підкорити Європу.

"Це у військових називається вкрай жирна ціль. Є каталог цілей, сьогодні він існує. Ми чудово розуміємо, як завдати критично неприйнятну шкоду, щоб Європа просто стала на коліна. Крім того, це справа лише одного дня, з мінімальним використанням ядерних боєприпасів", — заявив Гурульов.

Андрій Гурульов не вперше погрожує застосувати ядерну зброю. У вересні 2023 року він закликав Росію атакувати територію України тактичною ядерною зброєю, якщо Захід передасть їй свої винищувачі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Гурульов у стані алкогольного сп'яніння назвав наступну країну на яку може напасти Росія після закінчення війни в Україні. Згодом російський депутат записав відео на якому заявив, що це нібито не він говорив про напад.

Також "Коментарі" писали про російського пропагандиста Володимира Соловйова, який пригрозив окупацією Німеччини та більшим знищенням її міст, ніж армія РФ це робить на війні в Україні. Таким чином Соловйов відреагував на скасування заборони на використання західної зброї для України від Німеччини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини