Головна Новини Світ Росія У Росії прогримів потужний вибух на газовому заводі: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії прогримів потужний вибух на газовому заводі: що відомо (ВІДЕО)

У момент події на майданчику були відсутні робочі

8 жовтня 2021, 11:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Росії пролунав вибух на заводі. Про це повідомляє видання Апостроф.

У Росії прогримів потужний вибух на газовому заводі: що відомо (ВІДЕО)

Вибух на Амурському газопереробному заводі. Фото: скріншот з відео

Як стало відомо, інцидент стався на Амурському газопереробному заводі. Повідомляється, що на підприємстві спрацювала штатна система пожежогасіння.

Сталася розгерметизація обладнання з подальшим викидом і загорянням блакитного палива. Відзначається, що в момент події на майданчику були відсутні робочі.

Понад дві тисячі робочих покинули територію заводу самостійно. На цей момент загоряння вдалося ліквідувати. Постраждалих в результаті інциденту немає.

З'ясувалося, що нештатна ситуація виникла в період пусконалагоджувальних робіт. У Мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Стамбулі найбільший пасажирський літак здійснив екстрену посадку. Борт A380 авіакомпанії Emirates Airlines здійснював рейс з Лондона в Дубай. У салоні літального апарату в однієї з пасажирок різко погіршився стан здоров'я. Вона перенесла інфаркт. Капітан повітряного судна прийняв рішення про посадку. У цей момент літак знаходився в повітряному просторі Туреччини.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Грузії прогримів вибух на металургійному заводі. Згідно з однією з версій на заводі вибухнула одна з установок. Однак як розповів співробітник підприємства, на ділянці, де стався вибух, будь-які важкі або складні установки відсутні. В результаті події постраждав один робітник. Він загинув від отриманих травм. Чоловік працював у цеху з перероблювання металобрухту. На цей момент встановлюються всі обставини події.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини