Головна Новини Світ Росія У Росії прокоментували готовність Лукашенко змінити Конституцію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії прокоментували готовність Лукашенко змінити Конституцію

Міністр закордонних справ Сергій Лавров зазначив, що президент Білорусі Олександр Лукашенко повинен погоджуватися на конструктивний діалог з протестуючих народом

23 серпня 2020, 16:32 comments1756
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров заявив, що ідея президента Білорусі Олександра Лукашенка про перерозподіл державної влади через зміну Конституції має довгострокову перспективу. Про це повідомляє російське агентство "Інтерфакс" .

У Росії прокоментували готовність Лукашенко змінити Конституцію

Так, за словами міністра, Росія підтримує налагодження діалогу між владою Білорусі та її населенням, зокрема, страйкуючими робітниками найбільших підприємств.

"Президент Лукашенко не раз висловлювався останнім часом в ході зустрічей з робітниками колективами за діалог, в тому числі — найважливішу пропозицію — діалог про реформи Конституції. Нам здається, що це той самий шлях, який вельми і вельми перспективний", — уклав Лавров, підкресливши, що офіційна Москва готова підтримати тамтешні мирні ініціативи та компроміси.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Білорусі пройшли масові страйки , коли сотні великих підприємств припинили роботу в знак протесту з нечесним результатом виборів президента Республіки. Тоді прибув на страйк робітників МЗКТ Олександр Лукашенко змушений був повідомити, що зараз в уряді країни йде робота над змінами до Конституції, в яких буде прописано перерозподіл владних повноважень. Президент, якого деякі країни визнали проголошеним, каже, що "Конституцію не можна віддавати незрозуміло кому, інакше буде біда".  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини