Головна Новини Світ Росія У Росії смертник підірвав себе біля будівлі ФСБ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії смертник підірвав себе біля будівлі ФСБ

Спочатку смертник вигукнув "Аллах Акбар", а вже потім підірвав бомбу

11 грудня 2020, 16:33
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 11 грудня, в російському селі Учкекен в Карачаєво-Черкесії сталася надзвичайна подія. У будівлі відділу ФСБ невідомий чоловік скоїв самопідрив. Про це повідомляє "Інтерфакс".

У Росії смертник підірвав себе біля будівлі ФСБ

ФОТО: З відкритих джерел

Спочатку криваву подію ніяк не коментували, лише підтвердили факт події в адміністрації села. Трохи пізніше в Національному антитерористичному комітеті повідомили,   що спочатку загиблий намагався пробратися на територію, де в той момент правоохоронцями проводилися оперативно-розшукові заходи. При спробі затримання зловмисник підірвав на собі бомбу. Злочинець загинув на місці.

В результаті події, травми отримали 6 правоохоронців. Всім постраждалим надана медична допомога. Тілесні ушкодження у всіх легкого ступеня, тому їх життю нічого не загрожує. Повідомляється, що під час вибуху ніхто з цивільних осіб не постраждав.

За попередньою інформацією, загиблий мав відношення до екстремістських группировок. Правоохоронці розповіли, що перед тим, як скоїти вибух, злочинець підійшов до входу, де стояли співробітники, і з криками "Аллах Акбар" підірвав себе.

Як виявилося, сьогодні біля будівлі ФСБ прогримів не один вибух, а два. Тільки перший був ще о 7 годині ранку. Відзначається, що, скоріш за усе, вибуховий пристрій був маленький. В результаті ніхто не постраждав. А вже другий вибух був о 12 годині дня. Зараз подробиці події встановлюються.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Афганістані підірвали вантажівку з вибухівкою, а також про те, що в Нагірному Карабасі через вибух загинули військові.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини