Головна Новини Світ Росія В Росії ураганний вітер зривав дахи з багатоповерхівок: момент руйнувань потрапив на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії ураганний вітер зривав дахи з багатоповерхівок: момент руйнувань потрапив на відео

Швидкість вітру досягала 22 метрів за секунду

5 серпня 2021, 14:49
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Росії сильний вітер зривав дахи з житлових будинків. Про це повідомляє УНІАН.

В Росії ураганний вітер зривав дахи з багатоповерхівок: момент руйнувань потрапив на відео

У Росії сильний вітер зривав дахи з багатоповерхівок. Фото: pixabay

Як стало відомо, ураганний вітер бушував в республіці Башкортостан. За повідомленнями місцевих ЗМІ, швидкість вітру досягала 22 метрів за секунду.

Повідомляється, що стихія пошкодила школи, магазини й близько десятка багатоповерхівок. Наприклад, сильним потоком вітру зірвало покрівлю супермаркету, який знаходиться в селищі міського типу Булкагова, що в Уфимському районі.

Зірваний із будівлі дах пошкодив кілька автомобілів. Також повідомляється, що випадків, в яких би постраждали люди внаслідок негоди, зафіксовано не було.

У мережі з'являються відео, на яких показані наслідки руйнівної стихії.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Греції лісові пожежі підбираються до столиці. У передмістях, які знаходяться за 20 кілометрів від центру Афін, була оголошена евакуація. В результаті стихії постраждали семеро людей. Через проблеми з диханням, які виникли у постраждалих в результаті пожеж, в лікарні було доставлено сім осіб. З пожежами борються за допомогою авіації. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що у Бангладеш блискавка влучила в кількох людей, які пливли на човні. Повідомляється, що місцеві жителі святкували весілля в той момент, коли пролунав удар блискавки. В результаті події загинуло понад 10 осіб і ще кілька отримали поранення. Потерпілих госпіталізували медики, які прибули на місце події. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини