Головна Новини Світ Росія У Росії відреагували на гарантії безпеки для України від країн Великої сімки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії відреагували на гарантії безпеки для України від країн Великої сімки

Кремль та МЗС РФ відреагували на нові безпекові гарантії для України.

12 липня 2023, 13:00 comments1521
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Сполучені Штати та інші країни G7 оголосять про гарантії безпеки для України на саміті НАТО у Вільнюсі. На такий крок відреагували у Кремлі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Росії відреагували на гарантії безпеки для України від країн Великої сімки

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Білий дім оголосив про "історичні" плани допомоги для України, яка в майбутньому зможе захистити себе та стримувати майбутню агресію Росії. Очікується, що країни "Великої сімки" ратифікують безпекові гарантії на другий день саміту НАТО у Вільнюсі. На ці заяви з'явилась реакція Кремля.

"Надання Україні будь-яких гарантій безпеки надзвичайно помилкове і дуже небезпечне, вони зазіхають на безпеку Росії, це може призвести до негативних наслідків і зробить Європу набагато небезпечнішою на довгі роки", — заявив речник Кремля Дмитрій Пєсков.

Також відреагували у Міністерстві закордонних справ Росії.

"Ціна гарантій від країн "Великої сімки" відома, це очищена західною зброєю територія України від українців", — вважає речниця МЗС РФ Марія Захарова.

Очікується, що декларація про безпекові гарантії передбачатимуть виділення додаткової військової техніки, обмін розвідувальними даними, будівництво та розвиток промисловості, розширення програм навчання для українських військових.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі відреагували на можливий вступ України до НАТО. Окрім того, з'явилась реакція Кремля на дослідження журналістів, яке розкриває втрати російської армії в Україні.

Також "Коментарі" писали про, що Сполучені Штати відреагували на різкі заяви президента України Володимира Зеленського щодо саміту НАТО. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/208613
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини