Головна Новини Світ Росія У Росії впав літак: загинули люди
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії впав літак: загинули люди

У Росії, в Ненецькому автономному окрузі впав літак АН-2

9 січня 2023, 17:31
Поділіться публікацією:

В Ненецькому автономному окрузі, що  в Росії, сталася трагедія. Впав літак АН-2, в той час на борту знаходилося 12 осіб.  В результаті загинуло двоє людей Про це повідомляють російські ЗМІ.

У Росії впав літак: загинули люди

У Росії впав літак АН-2 (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що падіння сталося  через "жорстку посадку". Серед причин аварії — обледеніння борту, складні погодні умови — туман і полярна ніч. 

Наразі туди намагаються дістатися рятувальники. Стало відомо, що в той час на борту АН-2 було 12 осіб, з яких 2 — це члени екіпажу, а 10 — пасажири. На місці події загинуло двоє людей, серед них є пілот. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії знову масштабна пожежа – темний дим валить над Новосибірськом. У Новосибірську РФ сталася велика пожежа на складах – вогнем охоплено близько 1800 кв.м. Очевидці повідомили, що чули вибухи. Як передає видання "Коментарі", про пожежу пише низка російських ЗМІ, та також повідомляють російські паблики. Повідомляється, що горить двоповерхова складська будівля із сендвіч-панелей на вулиці 2-й Станційній, 30. Будівля повністю охоплена полум'ям, стався обвал конструкцій, є загроза для сусідніх будівель. За даними МНС, пожежу ліквідують понад 70 осіб та 20 одиниць техніки. Місцеві жителі у пабликах скаржаться, що через пожежу стоїть "жахливий запах пластику". Зазначається, що інформація про постраждалих не надходила.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Путіна хочуть карати "зрадників" РФ за законами воєнного часу. У Росії хочуть боротися із зрадниками "за правилами воєнного часу" за допомогою "тихих груп". Таку пропозицію у себе в Telegram озвучив одіозний російський політик, заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини