Головна Новини Світ Росія У Росії вулкан викинув величезний стовп попелу: у будинках забряжчали вікна (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії вулкан викинув величезний стовп попелу: у будинках забряжчали вікна (ВІДЕО)

Стовп попелу піднявся майже на чотири кілометри у висоту

25 серпня 2021, 17:11
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Росії вулкан викинув великий стовп попелу. Про це повідомляє видання УНІАН.

У Росії вулкан викинув величезний стовп попелу: у будинках забряжчали вікна (ВІДЕО)

Виверження вулкана Ебеко. Фото: скріншот із відео

Як стало відомо, на Далекому Сході в Росії почалося виверження вулкана під назвою Ебеко. Стовп попелу піднявся майже на чотири кілометри у висоту. Як пишуть місцеві ЗМІ, через активність вулкана в місті Північно-Курильськ затряслися будинки.

За словами одного з місцевих жителів, вибух був настільки потужний, що у квартирах забряжчали вікна і стіни. Один чоловік навіть подумав, що в його житло врізалася машина.

За інформацією вулканологів, після викиду шлейф попелу розтягнувся на десять кілометрів від вулкана в південно-східному напрямку. Через це для авіації встановлено помаранчевий колірний код небезпеки.

У мережі з'явилося відео з місця події.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Японії через виверження вулкана з'явився новий острів. Його вперше виявили співробітники берегової охорони країни. Поруч із новоутвореною ділянкою спостерігається велика кількість попелу і диму. За словами фахівців, найближчим часом може відбутися повторне виверження підводного вулкана. У мережі з'явилися фото нового острова. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на Алясці одночасно почали вивергатися кілька вулканів. Зазначається, що така подія є досить рідкісною. Раніше таке відбувалося сім років тому. Зазначається, що на цей момент виверження не несуть загрози для населення та авіації. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини