Головна Новини Світ Росія У Росії знайшли "винних" у конфлікті на Близькому Сході
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії знайшли "винних" у конфлікті на Близькому Сході

Марія Захарова прокоментувала конфлікт між Іраном та Ізраїлем

сьогодні, 11:52
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Союзник Росії Іран здійснив масовану ракетну атаку по Ізраїлю випустивши близько 180 ракет. На інцидент відреагувала речниця МЗС РФ Марія Захарова, яка заявила, що у конфлікті на Близькому Сході "винні" США. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Росії знайшли "винних" у конфлікті на Близькому Сході

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Речниця Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова прокоментувала ситуацію на Близькому Сході. Російська пропагандистка традиційно звинуватила у інциденті США заявивши, що конфлікт між Ізраїлем та Іраном виник нібито через Сполучені Штати.

"Все, що ми бачимо, я в цьому абсолютно впевнена, є зоною прямої відповідальності Сполучених Штатів Америки, які самі собі надали право одноосібно творити "добро" у цьому регіоні", — сказала Захарова.

Нагадаємо, що 1 жовтня Іран атакував Ізраїль майже 200 ракетами. Начальник Генштабу збройних сил Ісламської республіки генерал-лейтенант Мохаммад Багері заявив, що Тегеран завдав ударів по двох базах ВПС Ізраїлю та штаб-квартирі ізраїльської розвідувальної служби "Моссад". Ізраїль відповів, що збив більшість іранських ракет та готує відповідь на атаку Ірану. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США відреагували на ситуацію на Близькому Сході. Речник Держдепартаменту США Метью Міллер заявив, що Вашингтон скоординує разом з Ізраїлем відповідь на атаку Ірану. Крім того, з'явилась реакція ЄС на ракетну атаку Ірану.

Також "Коментарі" писали про прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу, який заявив, що Іран зробив "велику помилку", коли атакував його країну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини