Головна Новини Світ Росія У Росії знову нагадали про ультиматум, заявивши, що зустрічей із США може більше не бути
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії знову нагадали про ультиматум, заявивши, що зустрічей із США може більше не бути

Діалог між США та Росією щодо гарантій безпеки може обмежитися однією зустріччю

9 січня 2022, 13:40
Поділіться публікацією:

Переговори між США та Росією, які заплановані на завтра у Швейцарії, ще не відбулися, а Москва вже погрожує обмежитися однією зустріччю, якщо її вимоги не будуть враховані та прийняті американською стороною. Як повідомляє видання "Коментарі", про це заявив заступник глави МЗС РФ Сергій Рябков, пише "РИА Новости".

У Росії знову нагадали про ультиматум, заявивши, що зустрічей із США може більше не бути

Сергій Рябков. Фото з відкритих джерел

Російський дипломат вважає, що Росія може більше не наполягати на зустрічі зі США, якщо стане зрозуміло, що Вашингтон несерйозно поставився до аргументів РФ щодо "гарантій безпеки".

Сергій Рябков заявив, що сценарій, коли переговори закінчаться буквально після першого їх раунду, цілком реальний. Це особливо важливо врахувати тим країнам НАТО, які сьогодні виступають у групі підтримки у США як основного учасника переговорів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – США мають намір збільшити санкційний тиск на Росію у разі її вторгнення в Україну. Так, у разі нового витка російської агресії санкції будуть накладені не лише на російські організації, а й на продукцію, яка виявиться зовсім непотрібною, адже стане ізольованою. Також до Росії можуть припинити потрапляти товари із Заходу, адже вони потраплять під юрисдикцію США.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – США не готові обговорювати на переговорах із Росією можливість скорочення військового контингенту США у східній Європі. Війська й озброєння США залишаться на своїх позиціях у країнах Балтії, а також у Польщі. Інформація одного з американських каналів, який заявив, що Адміністрація Байдена готова піти на скорочення військ, не відповідає дійсності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини