Головна Новини Світ Росія У російській Бєлгородській області скаржаться на "обстріли" села
commentss НОВИНИ Всі новини

У російській Бєлгородській області скаржаться на "обстріли" села

У російській Бєлгородській області заявили, що нібито під атаку потрапило село Старий Хутір

15 грудня 2022, 15:01
Поділіться публікацією:

Росіяни в Бєлгородській області вкотре скаржаться на "обстріли". Цього разу нібито постраждало село  Старий Хутір, що наразі частково знеструмлено. Про це повідомляють "Коментарі" посилаючись на Telegram-канал губернатора області В'ячеслава Гладкова.

У російській Бєлгородській області скаржаться на "обстріли" села

У російській Бєлгородській області заявили про "обстріл" (ілюстративне фото з відкритих джерел)

"Під обстріл потрапило село Старий Хутір Валуйського міського округу. З мешканців ніхто не постраждав. Осколками снаряда пошкоджено лінію електропередачі, частину села знеструмлено. Аварійні бригади енергетиків виїхали на місце. Співробітники адміністрації продовжують подомовий обхід території", — поскаржився Гладков.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що в Бєлгороді чоловік з гранатою на годину зупинив рух в центрі міста. Дивний випадок стався в російському місті Бєлгород, що знаходиться поблизу Українського кордону. Чоловік з гранатою в руках паралізував центр міста. Росіянин в центрі міста стояв з гранатою. Російські служби обгородили територію та викликали саперів. Згодом стало відомо, що граната в руках чоловіка – це декоративна запальничка. Жителю Росії її дав п'яних чоловік, що проходив повз. В стані алкогольного сп'яніння той пожартував, що витягнув чеку з вибухівки. Росіянин, який таким чином отримав вибухівку вирішив, що вона справжня, тому стояв на вулиці та міцно стискав декоративну запальничку.

Також "Коментарі" писали про те, що в Бєлгороді російська ракета потрапила у житловий будинок. Російське прикордонне місто Бєлгород постійно випускає ракети по українських населених пунктах. 13 жовтня відбувся черговий запуск ракети, але він виявився невдалим і снаряд потрапив у житловий будинок. Мер російського міста Антон Іванов повідомив, що в Бєлгороді працювала система ППО та зазначив у своєму Telegram каналі, що нібито ЗСУ обстріляли місто. Через кілька хвилин відповідний пост зник з каналу мера.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vvgladkov/1415
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини