Головна Новини Світ Росія У російському місті Казань відкрили стрілянину в школі: є загиблі (ОНОВЛЕНО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У російському місті Казань відкрили стрілянину в школі: є загиблі (ОНОВЛЕНО)

Того, хто стріляв, затримали

11 травня 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

В одній зі шкіл міста Казань, що в Росії, відкрили стрілянину. Про це пише російське видання РИА-Новости.

У російському місті Казань відкрили стрілянину в школі: є загиблі (ОНОВЛЕНО)

У російському місті Казань відкрили стрілянину в школі - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що невідомі відкрили вогонь поруч з навчальним закладом, а пізніше прогримів вибух. За попередніми даними, стріляв підліток. Правоохоронні органи вже затримали ймовірного стрільця. Всіх учнів негайно евакуюють.

За даними видання, в результаті стрілянини в школі загинули учитель і вісім учнів. Ще четверо осіб було госпіталізовано. До місця трагедії спрямована 21 бригада швидкої допомоги, а також туди виїхали президент Татарстану Рустам Мінніханов, міністр охорони здоров'я республіки й прокурор регіону.

Оновлено о 11:44. Російське видання РБК пише, що один із нападників був затриманий, за попередніми даними, раніше він навчався в школі, що зазнала атаки. Глава Татарстану Рустам Мінніханов повідомив, що затриманому 19 років і на нього було офіційно зареєстровано зброю. 

Другий нападник після прибуття до школи спецназу забарикадувався в одному з приміщень, пізніше джерела ТАРС і "Інтерфаксу" повідомили, що він убитий.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в американському місті Бірмінгем (штат Алабама) в парку посварилися двоє чоловіків. В результаті з'ясування відносин сперечалися взялися за зброю. У цей момент в зоні відпочинку перебували кілька сотень людей, причому серед них сім'ї з дітьми, однак це не зупинило конфліктуючих чоловіків. В результаті перестрілки було вбито жінку, ще двоє людей госпіталізовані у важкому стані, ще один отримав травми, небезпечні для життя.

Нагадаємо, в салонах в американській Атланті та передмісті відбулися три випадки стрілянини, в результаті яких загинули щонайменше сім осіб. Дві стрільби відбулися в спа-салонах в Атланті, які перебувають через дорогу один від одного. Були вбиті чотири жінки. Ще одна стрілянина сталася в масажному салоні в окрузі Черокі на північ від Атланти, де три людини були вбиті, ще двоє отримали поранення. У лікарні два з них померли.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини