Головна Новини Світ Росія У російському супермаркеті стався вибух: будівля обвалилася (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У російському супермаркеті стався вибух: будівля обвалилася (ФОТО)

На момент вибуху в будівлі знаходилася людина

12 лютого 2021, 09:47 comments1201
Поділіться публікацією:

У російському місті Владикавказ, що на Півдні країни, сьогоднішній ранок почалося з вибуху, який прогримів у великому супермаркеті "Магніт". Після того, що сталося магазин повністю обрушився. Про це повідомляє сайт РБК.

У російському супермаркеті стався вибух: будівля обвалилася (ФОТО)

У супермаркеті Магніт трапився вибух - фото: РБК

Так, за інформацією джерела, о 7:24 за московським часом, поки супермаркет ще був закритий, в ньому прогримів сильний вибух. В результаті цього триповерхова будівля повністю обрушили. Повідомляється також, що в ньому також був офіс, меблевий магазин і стоматологічна клініка.

Відомо, що в будинку знаходився як мінімум одна людина — ювелір, який на той момент перебував у своєму офісі. Рятувальники дістали його з-під завалів. За його словами, в супермаркеті більше людей бути не повинно. На цей момент немає ніякої інформації про постраждалих та загиблих. На щастя, це сталося в момент, коли супермаркет ще не відкрився і він не встиг наповнитися великою кількістю відвідувачів.

У російському супермаркеті стався вибух: будівля обвалилася (ФОТО) - фото 2

За попередньою інформацією, в супермаркеті здетонувала газоповітряна суміш. Через несправність обладнання сталася її витік, що і призвело до таких наслідків. Однак офіційно це ще не підтверджено. Про це інформує сайт RT.

На місце події прибули співробітники МНС і поліцейські. Подробиці інциденту на цю мить встановлюються відповідними органами.

У російському супермаркеті стався вибух: будівля обвалилася (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в Техасі сталася масштабна автокатастрофа, в результаті якої зіткнулися понад сто машин. Є інформація про загиблих. Також сайт інформував про те, що в Австралії через коалу на дорозі зіткнулися шість автомобілів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Кость

12 лютого 2021, 15:45

Сумніваюсь, що там такі цивільні поци, що встановили таке обладнання, яке могло знищити практично всіх відвідувачів - найбільш вірогідно гебняві розкиздяї завезли цукор з гексогенчиком не за адресою, або в останню мить змінили її, забувши перевстановити ініціатор, бо ранній ранок - то час для будинків в спальних районах.

Ravin Hood

12 лютого 2021, 10:13

Мля, надо было на час позже взрывать...


Новини