Головна Новини Світ Росія У СБУ назвали наслідки псевдоперемоги Путіна на "виборах"
commentss НОВИНИ Всі новини

У СБУ назвали наслідки псевдоперемоги Путіна на "виборах"

Кількість кримінальних справ щодо злочинів агресора значно збільшилася

26 березня 2024, 07:15
Поділіться публікацією:

Так звана "перемога" Володимира Путіна на виборах президента в Росії стане черговим томом у матеріалах злочинів, скоєних Російською Федерацією. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів голова Служби безпеки України Василь Малюк.

У СБУ назвали наслідки псевдоперемоги Путіна на "виборах"

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Глава СБУ зазначив, так звана "перемога" Путіна на "виборах" президента РФ означає лише додаткові матеріали кримінальних справ щодо злочинів агресора.

"Ця псевдоперемога — лише чергові томи при документуванні всіх тих злочинів, які вчиняє Путін та вся його команда", — переконаний Василь Малюк.

Глава СБУ додав, що проведення російських псевдовиборів на тимчасово окупованих територіях України – це вже злочин.

"Та явка і ті результати, які вони намалювали, були відомі нам ще напередодні. Все це фіксувалося і сьогодні це все лягає у матеріали відповідних кримінальних проваджень", — сказав голова спецслужби.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чергові перевибори російського диктатора завершилися фантастичними результатами. Путіну намалювали рекордні 87% підтримки. А сам він пообіцяв, що під час свого нового президентського терміну продовжуватиме війну проти України, на території якої намагатиметься створити "санітарну зону". Про що говорять підсумки псевдовиборів та нові путінські заяви? Як ситуація у ракурсі російсько-української війни може розвиватися далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що свідчить реакція світу на результати перевиборів Путіна: чому росіяни не зупиняться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини