Головна Новини Світ Росія У відкрите море вийшов російський атомний підводний човен з торпедами, назва яких "зброя Апокаліпсису"
commentss НОВИНИ Всі новини

У відкрите море вийшов російський атомний підводний човен з торпедами, назва яких "зброя Апокаліпсису"

Зброя може знищити такі великі міста як Одеса, Нью-Йорк чи Лос-Анджелес.

3 жовтня 2022, 15:20 comments2136
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Путін готується до нового ядерного протистояння між Росією та країнами Заходу. Розвідка НАТО повідомила, що атомний підводний човен "Бєлгород" вийшов в море та зник з їх радарів. Існує ймовірність, що таким чином РФ хоче випробувати торпеду під назвою "Посейдон", яка має й альтернативне ім’я – "зброя Апокаліпсиса". Про це повідомляє італійське видання La Repubblica.

У відкрите море вийшов російський атомний підводний човен з торпедами, назва яких "зброя Апокаліпсису"

У відкрите море вийшов російський підводний човен з атомною зброєю. Фото з відкритих джерел

"Зброя Апокаліпсиса" отримала таке ім’я через руйнівні наслідки, які вона може спричинити. Торпеда з ядерною боєголовкою може пропливти непоміченою тисячі кілометрів та здетонувати біля узбережжя великого міста. Вибух утворює великі хвилі, які можуть завдати потужного удару по прибережних територіях.

США має мережу супутників, які вловлюють та показують переміщення торпед, але "Посейдон" починає рухатись на значних глибинах і тепло від двигунів ракети неможливо прослідкувати.

Атомний підводний човен "Бєлгород" є новим прототипом в армії РФ. Росія зосередилась на виробництві підводних човнів, адже не може конкурувати з  авіаносцями та крейсерами США.

Раніше розвідка НАТО ставилась скептично до розробки "зброї Апокаліпсиса", адже більшість експертів не вірять, що торпеда вже може бути готова.

Портал "Коментарі" повідомляв, що Російська Федерація почала випробовування на малолюдній території ракету, яку називають "летючим Чорнобилем".

Також "Коментарі" повідомляли про те, що руйнування газопроводу "Північний потік-2" ймовірно було спричинено через застосування вибухівки. Такі звіти надають Швеція та Данія в чиїх акваторіях склався інцидент.

UPD: В РНБО назвали фейковими можливі випробування ракети "Посейдон"






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини