Головна Новини Світ Росія У ЗСУ сказали, що Путін довів всьому світу своїм великим обміном ув’язненими
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ сказали, що Путін довів всьому світу своїм великим обміном ув’язненими

Росія провела великий обмін ув’язненими і повернула своїх вбивці та шпигунів

1 серпня 2024, 19:13 comments7657
Поділіться публікацією:

Військовий Мирослав Гай жорстко розкритикував так званий великий обмін ув’язненими між Заходом і Росією.

У ЗСУ сказали, що Путін довів всьому світу своїм великим обміном ув’язненими

Обмін ув'язненими

"Останній обмін ув'язненими між США та Росією демонструє неймовірний цивілізаційний розрив. США забрало ув'язнених російських опозиціонерів, правозахисників та іноземних заручників, журналістів та туристів (якщо з них хто і займався розвідкою, то білою, а один дурник, фахівець з питань безпеки, просто на весілля поїхав до друга в Росію, де його і взяли), а РФ забрали убивць, диверсантів, терористів та міжнародних злочинців", — написав у Фейсбуці Гай.

За його словами, цим обміном кремлівський диктатор продемонстрував всьому світу одну єдину річ, що своїх вбивць він не кидає.

"Офігенний обмін. Путін довів, що своїх убивць та диверсантів не кидає. В Держдумі РФ побільшає депутатів", — відзначив Гай.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що між Заходом та РФ відбувається великий обмін ув'язненими. Відомо, що серед ув'язнених, яких готували на обмін, перебувають політики Володимир Кара-Мурза та Ілля Яшин, а також кореспондент The Wall Street Journal Еван Гершкович. За деякими даними, буде звільнено журналіста Івана Сафронова, правозахисника Олега Орлова, Данила Крінарі, засудженого за таємну співпрацю з іноземними урядами, і колишнього морського піхотинця США Полу Вілана. Натомість Росія забрала своїх вбивць, шпигунів та хакерів.

До речі, у Росії радіють так званому великому обміну і говорять про те, що він означає у будь-якому питанні можна досягнути компромісів, натякаючи на віну в Україні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини