Головна Новини Світ Росія Україна отримала нові погрози від Росії: що може посилити конфлікт на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна отримала нові погрози від Росії: що може посилити конфлікт на Донбасі

Росію не влаштовує бажання українського уряду вступити в НАТО

9 квітня 2021, 15:40
Поділіться публікацією:

Представники російського політикуму продовжують підкріплювати словесними погрозами умовне "брязкання зброєю" своєї армії на кордоні з Україною. За запевненням керівниці МЗС РФ Марії Захарової, членство нашої країни в Північноатлантичному альянсі обов'язково загострить обстановку на Донбасі. Інформацію надає "Українська правда".

Україна отримала нові погрози від Росії: що може посилити конфлікт на Донбасі

Кремль проти вступу України до НАТО. Фото із відкритих джерел

Таким способом російська чиновниця відгукнулася про думку глави української держави Володимира Зеленського стосовно вступу до НАТО. Подібне політичне рішення, вважає Захарова, загрожує якимись "незворотними наслідками" для України в цілому й окремо Донбасу.

Проєвропейська позиція українського уряду вже давно не влаштовує російських політиків. Під особливою увагою знаходиться тверда позиція України щодо членства в Північноатлантичному альянсі.

На брифінгу міністерства, яке вона очолює, Захарова, по суті, переозвучив меседж, що раніше прозвучав від Дмитра Пєскова, прес-секретаря Путіна. Як стверджував спікер Кремля, вступ до Альянсу на Донбасі вважають "неприйнятним". Саме тому внутрішня ситуація в Україні, вважають російські політики, може загостритися.

При цьому в Росії вважають за краще тактовно замовчувати те, як армія РФ продовжує нарощувати свій потенціал біля українських кордонів. Тим часом у Воронезькому регіоні розбитий польовий військовий табір росіян, а також спостерігається скупчення різної техніки.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що редакційний колектив The Washington Post переконаний — Путіна сильно турбують наростаючі проблеми всередині Росії. Війна з Україною — це спроба приховати недоробки, вважають журналісти.

Також на порталі ви зможете дізнатися, хто з російських політиків і чому передрік Україні "початок кінця".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини