Головна Новини Світ Росія Український експерт говорить про наступника Путіна: більш небезпечний, ніж Пригожин
commentss НОВИНИ Всі новини

Український експерт говорить про наступника Путіна: більш небезпечний, ніж Пригожин

Військовий експерт Олександр Коваленко розповів, що Путін можливо переймається зростанням сили одного зі своїх міністрів, який має амбіції стати президентом Росії.

10 грудня 2023, 12:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу бачить себе наступником Володимира Путіна, вважає український військовий експерт Олександр Коваленко. На його думку, Шойгу є становить більшу загрозу для президента Росії ніж загиблий Пригожин. 

Український експерт говорить про наступника Путіна: більш небезпечний, ніж Пригожин

Шойгу має амбіції замінити Путіна

У Росії офіційно оголосили дату проведення президентських виборів – 17 березня 2024 року. 8 грудня очільник Кремля Володимир Путін оголосив, що буде брати участь у виборах, а прессекретар його адміністрації Дмитрій Пєсков раніше заявляв про безсумнівну перемогу Путіна на наступних виборах.

Однак військово-політичний експерт з групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко в ефірі телеканалу Freeдом висловився про можливого наступника Путіна – міністра оборони Росії Сергія Шойгу.

"У Шойгу є амбіції — він себе бачить на російському троні замість Путіна", — говорить Коваленко.

За словами Коваленка Шойгу проявляв амбіції ще до початку повномасштабного вторгнення, адже став лідером путінської партії "Единая Россия", а тепер має контроль над армією РФ. Попри те, що за Путіна може виступити Росгвардія та кадирівці, експерт пояснює, що вони мають значно менший потенціал ніж регулярна армія Росії.

"Зараз, крім усього іншого, це і повний контроль основного силового блоку — армія. Сергій Шойгу на сьогодні стає все більш небезпечним для Путіна, навіть більш небезпечним, ніж був Пригожин. Зараз Путін, напевно, шкодує навіть про те, що погодився з усуненням Пригожина та Уткіна", — пояснив військово-політичний оглядач.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британський експерт зі штучного інтелекту виявив несподівану відмінність у виступах Путіна.

Також "Коментарі" писали про Путіна, який пригрозив одній з країн, де нібито ставляться до росіян, як до свиней.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини