Головна Новини Світ Росія Уже й Першотравень у Росії йде в «підпілля»
commentss НОВИНИ Всі новини

Уже й Першотравень у Росії йде в «підпілля»

Федерація профспілок Росії порадила не проводити святкову ходу на 1 травня із-за "терористичної небезпеки"

14 квітня 2023, 18:19
Поділіться публікацією:

Замість традиційних демонстрацій на 1 травня – Міжнародний день трудящих, цього року лояльна Кремлю Федерація незалежних профспілок Росії радить проводити "зустрічі в трудових колективах", про це інформує ВВС, пишуть "Коментарі". Таким чином, бояться виводити людей на вулиці.

Уже й Першотравень у Росії йде в «підпілля»

У РФ пропонують не проводити першотравневих демонстрацій - бояться

"Через те, що зараз рівень терористичної небезпеки вищий, навіть в тих регіонах, які далекі від місць проведення спеціальній військовій операції. Так і те, що треба в інших трохи формах як мінімум цей Першотравень проводити", — заявили у федерації профспілок, використовуючи схвалений владою термін замість слова "війна".

Раніше в анексованому Криму, а також в прикордонних з Україною Курською і Бєлгородською областях відмінили паради і урочистості на День перемоги 9 травня з міркувань безпеки.

"Параду не буде для того, щоб не провокувати супротивника великою кількістю скупчення техніки і військовослужбовців в центрі Бєлгорода", — прокоментував тамтешній губернатор.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Російська Федерація кожного року проводить масштабні паради в Москві та інших регіонах країни на честь "Дня перемоги". Цього року кілька міст у РФ скасували святкові заходи, а в Кремлі все ще планується парад на Красній площі.

Як писали раніше "Коментарі", українцям же, чий літак, звісно за допомогою військових, долетить і приземлиться на Красній площі у Москві, обіцяють багатомільйонну грошову винагороду.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — гумова техніка та побоювання побачити гостей з України: якими будуть паради у Росії на 9 травня, — військовий експерт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини