Головна Новини Світ Росія В Кремлі зробили нову заяву про наслідки, якщо війська НАТО введуть в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

В Кремлі зробили нову заяву про наслідки, якщо війська НАТО введуть в Україну

За словами Пєскова, обговорення таких тем є вкрай небезпечним.

29 лютого 2024, 20:20
Поділіться публікацією:

Речник російського президента вкотре також прокоментував заяви президента Франції Еммануеля Макрона про ймовірність відправки іноземних військ в Україну. Нову цитату Дмитра Пєскова цитує ТАСС. Тож, він назвав такі ініціативи небезпечними.

В Кремлі зробили нову заяву про наслідки, якщо війська НАТО введуть в Україну

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

За його словами, у такому разі будуть "непоправні наслідки".

"Наші західні партнери, з одного боку, передбачувані, але, з іншого боку, вони, на жаль, починають обговорювати теми, як пряме відправлення військових контингентів в Україну, які можуть завдати непоправної шкоди безпеці та стабільності на континенті та призвести до непоправних наслідків", — заявив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Макрон знову прокоментував свою заяву про відправку військ в УкраїнуФранцузький президент Емманюель Макрон прокоментував свою нещодавню заяву щодо ймовірного введення військ країн НАТО в Україну.  Тож цього разу політик, запевнив, що його позиція у цьому питанні є зваженою та продуманою. Нову заяву він зробив у кулуарах урочистого відкриття Олімпійського селища в Сан-Сен-Дені.Але Макрон відмовився від "геополітичних коментарів".

Також "Коментарі" повідомляли про те, що говорить хід Макрона з військами НАТО в Україні. Резонансна заява французького президента Еммануеля Макрона про те, що, можливо, доведеться відправити в Україну західні війська для стримування російської агресії, продовжує залишатися однією з топ-тем кінця лютого. І хоч лідери інших європейських держав, а також керівництво НАТО, зараз масово спростовують таку ймовірність, так само як США, сам факт дискусії на цю тему вже тішить.

Екс-дипломат, політичний експерт, заступник командира роти добровольчого формування Бориспільської місцевої територіальної громади №1 Вадим Трюхан вважає, що Макрон здивував багатьох. І навряд чи це випадково.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

фєдя

29 лютого 2024, 20:53

Гаранти виконайте Будапештський меморандум.


Новини