Головна Новини Світ Росія В мережі показали фото камери, у яких Навальний провів 300 днів
commentss НОВИНИ Всі новини

В мережі показали фото камери, у яких Навальний провів 300 днів

Копія камери Навального показує умови перебування у російських колоніях.

28 лютого 2024, 16:16 comments1392
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В соціальних мережах поширили фотографію копії камери, яка є типовою для російських виправних колоній. Російський опозиціонер Олексій Навальний пробув у таких камерах близько 300 днів свого ув’язнення.

В мережі показали фото камери, у яких Навальний провів 300 днів

Російський політик Олексій Навальний. Фото з відкритих джерел

На опублікованому фото видно дерев’яне ліжко з брудним матрацом, дерев’яну табуретку, іржавий умивальник, які розміщені в бетонному просторі камери. Команда Навального вважає, що умови в яких перебував росіянин, були ще однією спробою його "зламати".

В мережі показали фото камери, у яких Навальний провів 300 днів - фото 2

Олексій Навальний провів у подібних камерах майже 300 з останніх 560 днів свого життя. Після суду в Росії, Навального кілька разів переводили в різні колонії, а у грудні виявилось, що російський опозиціонер опинився в колонії в Ямало-Ненецькому автономному окрузі на Далекому Сході РФ. Один із колишніх ув'язнених розповів, що "вся будівля вкрита грибком, включно з коридором". За його словами "там з підлоги росте грибок".

Нагадаємо, що 16 лютого повідомили про смерть Олексія Навального. Його дружина звинуватила Кремлю у вбивстві Навального, але речник Путіна Дмитрій Пєсков відкидає ці звинувачення.

"Путін є лідером організованої злочинної групи. Це включає людей, що отруїли та вбивць, але вони лише маріонетки. Найголовніше – це наближені до Путіна люди – його друзі, соратники та охоронці мафіозних грошей", – сказала Юлія Навальна під час виступу в ЄС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у в'язниці Навальному вмикали щоранку одну пісню. За словами російського опозиціонера, вона стала найважливішою в Росії після гімну РФ.

Також "Коментарі" писали про Медведєва, який цинічно заявив, що дружина Навального чекала на його смерть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

вв

28 лютого 2024, 16:58

У этой твари даже саое место было и батарея с окном... На Украине не всем везет так сидеть.


Новини