Головна Новини Світ Росія В результаті сходу лавини в Кавказьких горах сильно постраждала українка: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В результаті сходу лавини в Кавказьких горах сильно постраждала українка: подробиці

Лавиною на горі Казбек накрило двох поляків і трьох українців

31 серпня 2021, 15:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Через сходження лавини на вершині гори Казбек постраждали українці. Про це повідомляє видання RMF24.

В результаті сходу лавини в Кавказьких горах сильно постраждала українка: подробиці

Лавина. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався на висоті близько 4 700 метрів. Згідно з даними польської рятувальної організації "Безпечний Казбек" лавиною накрило двох поляків і трьох українців.

Як розповів координатор проєкту Марцин Бленскій, лавина була більше ніж 300 метрів в ширину і близько 200 метрів в довжину. В результаті події найбільше постраждала громадянка України. Вона отримала множинні переломи кінцівок.

Всі потерпілі були доставлені в медичні установи.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Північній Осетії групу альпіністів накрила лавина. Очевидець події витягнув одну жінку з-під снігу. Вона була травмована. У МНС Північної Осетії скасували заявку на відправку вертольота на допомогу постраждалим, через те, що схід лавини стався з боку Грузії. На допомогу альпіністам буде спрямований грузинський вертоліт. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на річці Хуаллага, що на півночі Перу сталося зіткнення двох суден. Вантажна баржа, що перевозила нафту, протаранила човен, в якій знаходилося близько 80 осіб. Серед пасажирів знаходилося багато неповнолітніх. Після сильного удару човен розкололася на дві частини і пішов на дно. На місце події поспішили рятувальники. Їм вдалося врятувати життя, як мінімум 60 осіб. 11 осіб загинуло та ще 14 числяться зниклими безвісти. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини