Головна Новини Світ Росія В Росії через відсутність води розтоплюють сніг, щоб помити дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії через відсутність води розтоплюють сніг, щоб помити дітей

Громадяни російських сіл через проблеми з водопостачанням змушені топити сніг для своїх потреб.

9 січня 2024, 14:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Поки Путін запускає ракети вартістю кілька мільйонів доларів по Україні, у самій Росії люди не мають тижнями води, щоб помитись. Прикладом цього стало село Толіково в Чебоксарському окрузі Чувашії, де з середини грудня водонапірна вежа перебуває на ремонті.

В Росії через відсутність води розтоплюють сніг, щоб помити дітей

У Росії топлять сніг, щоб помити дітей. Фото з відкритих джерел

У регіональному телеграм-каналі "Чувашія без цензури" місцеві мешканці повідомили, що надзвичайна ситуація сталась три тижні тому, коли поставили на ремонт водонапірну вежу в морози не думаючи про промерзання труб та не організували підвезення води росіянам.

Місцеві мешканці скаржаться, що змушені топити сніг, аби набрати воду, щоб помити дітей.

"Топимо сніг для того, щоб змити унітаз. Їздимо по друзях та рідних за водою. У бутлі набираємо. За 2 дні школа. Як відправляти дітей немитих, я не розумію!?", — скаржиться росіянка.

Жителі села Толіково готують звернення місцевій владі, щоб розв'язувати питання з постачанням води.

Зазначимо, що у Росії також спостерігаються проблеми з енергетичною структурою. Після початку морозів вийшли з ладу системи опалення в Москві, Санкт-Петербурзі та інших регіонах РФ. У Центрі нацспротиву пояснюють, що режим Путіна витрачає кошти на війну в Україні і не забезпечує належного фінансування внутрішніх проблем громадян РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про масштабну аварію на російські залізниці, де перекинулось 14 вантажних вагонів. Надзвичайна ситуація спричинила затримку руху інших поїздів.

Також "Коментарі" писали про несподівану поведінку Путіна, який схопився за стілець після прохання сісти ближче до народу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини