Головна Новини Світ Росія В Росії згоріла фірма з випуску портретів Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії згоріла фірма з випуску портретів Путіна

Новина про пожежу викликала бурхливе обговорення в соціальних мережах

29 грудня 2020, 15:10
Поділіться публікацією:

В російському місті Іркутськ почала палати двоповерхова адміністративна будівля, в якій розміщувалася компанія, яка займалася виробництвом символіки різних країн світу. Відповідно фірма мала також багато російських сувенірів. Серед продукції були портрети президента Російської Федерації Володимира Путіна, голови ФСБ, прем'єр-міністра, федеральних міністрів, губернатора. Про пожежу сповістило місцеве видання "Тайга.Інфо".

В Росії згоріла фірма з випуску портретів Путіна

В Іркутську сталася пожежа на фірмі з випуску портретів Путіна. Фото: vladtime.ru

Загальна площа пожежі досягла двох тисяч квадратних метрів. Вогонь частково перекинувся і на жителів сусіднього будинку, тож їх довелося евакуювати.

Новина про пожежу викликала бурхливе обговорення в соціальних мережах. Відтак коментатори переважно залишали єхидні відгуки. Дехто з них жартував, що до пожежі на фірмі з виробництва портретів представників російської влади причетний Джо Байден. Дехто назвав новину головним твітом дня.

Поки причину загоряння не встановлено. Постраждалих немає.

Нагадуємо також, що президент Росії Володимир Путін отримає вакцину проти коронавірусу "Супутник V". За словами прессекретаря Пєскова, Путін давно вирішив, що буде робити щеплення проти COVID -19, але чекав поки будуть завершені всі формальності.

Сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що у 2021 році Путіну доведеться покинути пост президента. Про це розповів історик Валерій Соловей. За його словами, верхівка влади стурбована падінням репутації Росії та отруєнням Олексія Навального. За словами експерта, якби теперішня ситуація трапилася кілька років назад, російська еліта не звернула б на неї уваги. Проте зараз — час транзиту влади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tayga.info/163119
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини