Головна Новини Світ Росія Великий удар по росіянах: ліквідовано полковника ГРУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Великий удар по росіянах: ліквідовано полковника ГРУ

Росія зазнала найвищої втрати серед офіцерського складу у Сирії починаючи з 2016 року.

31 травня 2023, 19:25 comments1040
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський полковник Олег Печевистий був ліквідований у Сирії в ніч з 25 на 26 травня. Це найвища втрата російського офіцера починаючи з 2016 року, коли Росія почала військову операцію в Сирії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Антикор".

Великий удар по росіянах: ліквідовано полковника ГРУ

Російський полковник Олег Печевистий. Фото з відкритих джерел

Основним пунктом, де дислокуються російські війська є авіабаза Хмеймім. У ніч з 25 на 26 травня саме це місце обстріляли з мінометів. За однією з версій саме тоді і було вбито російського полковника Олега Печевистого. За іншою версією його ліквідувала група повстанців під час успішного рейду.

Наразі російське керівництво не підтвердило смерті командира спецназу. Однак факт загибелі Печевистого підтвердила адміністрація міста Подпорож'є, де народився та проживав російський військовий.

Олег Печевистий воював у Грузії, Чечні, а кілька років тому був і в Сирії. Вдруге в Сирію російське керівництво відправило полковника в кінці грудня минулого року. Печевистий закінчив та працював у військових закладах Москви та Рязані.

Росія починаючи з 2016 року зберігає значний контингент своїх військових у Сирії. Це сталось після того, як сирійський диктатор Башар Асад попросив допомоги Путіна на четвертий рік громадянської війни. Однак останніми місяцями російські війська скоротили свою присутність в регіоні, адже частина з них була перекинута до України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін боїться залишати територію Росії.

Також "Коментарі" писали про Дмитрія Медведєва, який назвав вічного ворога Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини