Головна Новини Світ Росія Великобританія запровадила санкції проти російських олігархів: у списку Абрамович, Дерипаска, Міллер, Сечин
commentss НОВИНИ Всі новини

Великобританія запровадила санкції проти російських олігархів: у списку Абрамович, Дерипаска, Міллер, Сечин

Великобританія запровадила санкції проти російських олігархів

10 березня 2022, 12:38
Поділіться публікацією:

Великобританія запровадила санкції проти російських олігархів: у списку Абрамович, Деріпаска, Міллер. списку опинилися 7 російських олігархів та політиків. Про це повідомляє американський телеканал CNN.

Великобританія запровадила санкції проти російських олігархів: у списку Абрамович, Дерипаска, Міллер, Сечин

Роман Абрамович - фото з відкритих джерел


Так, до списку санкцій уряд Великобританії ввів:


Романа Абрамовича — власника лондонського футбольного клубу "Челсі", та власника частини у металургійному гіганті "Євраз" та "Норільський нікель"
Олега Дерипаску – власника частки у “En Group”
Ігоря Сечіна – генерального директора "Роснафти"
Олексія Міллера — генерального директора "Газпрому"
Андрія Костіна – голови правління "ВТБ Банку"
Миколи Токарєва – президента державної трубопровідної компанії РФ “Транснефть”
Дмитра Лебедєва – голову ради директорів "Банку Росія"
У британському уряді також зазначили, що ці санкції оцінюються приблизно у 20 мільярдів доларів.


Нагадаємо, вводяться нові санкції та обмежувальні заходи для Білорусі, з території якої їдуть російські війська в Україну. Про це повідомляється у прес-службі Європейської комісії. "Щодо Білорусі ці нові поправки вводять обмеження надання послуг SWIFT Білагропромбанку, Банку Дабрабіт, Банку розвитку Республіки Білорусь, а також їх білоруським дочірнім компаніям, заборона операцій з Центральним банком Білорусі, операцій, пов'язаних з управлінням резервами чи активами або наданням державного фінансування. торгівлі та інвестицій у Білорусь З 12 квітня 2022 р. заборонити розміщення та надання послуг з акцій білоруських державних установ на торгових майданчиках ЄС Значно обмежити фінансові надходження з Білорусі до ЄС, заборонивши приймати депозити, що перевищують 100 000 євро від громадян чи резидентів Білорусі, тримати рахунки білоруських клієнтів центральними депозитаріями цінних паперів ЄС, а також продавати цінні папери, номіновані у євро білоруським клієнтам. Заборонити надання Білорусі банкнот у євро", — йдеться у повідомленні. Також передбачається запровадити для Росії поправку на нові обмеження на експорт технологій морської навігації та радіозв'язку. Російський морський реєстр судноплавства буде додано до списку державних компаній, на які поширюються обмеження щодо фінансування. Вищезгадані обмеження стосуються активів у криптовалюті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини