Головна Новини Світ Росія Він ще про себе дасть знати: Гіркін розповів про подальшу долю Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

Він ще про себе дасть знати: Гіркін розповів про подальшу долю Пригожина

Терорист заявив, що політична кар'єра один із небагатьох варіантів для засновника ПВК "Вагнер", адже "московські жирні коти" не забудуть про те, як злякалися, і почнуть мстити

27 червня 2023, 08:40
Поділіться публікацією:

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин ще не сказав своє останнє слово і він ще може спробувати поборотися за президентське крісло РФ, але вже демократичним шляхом під час виборів. Як повідомляє портал "Коментарі", такий прогноз у себе в Телеграм озвучив російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков).

Він ще про себе дасть знати: Гіркін розповів про подальшу долю Пригожина

Ігор Стрєлков-Гіркін. Фото: з відкритих джерел

Терорист вважає, що головними козирями Пригожина, які додадуть йому балів перед виборами, стануть риторика "справедливості" та "ореол мученика". Це все знайде свого виборця у Росії.

"Незабаром побачимо Кухаря як одного з ймовірних кандидатів на виборах президента. З "риторикою справедливості", доповненою "ореолом гнаного мученика" і "вкрай успішного полководця, який за пару годин легко захопив мільйонне місто", — вважає Гіркін.

На його думку, якщо ж Пригожин перестане про себе заявляти публічно, то він практично не має шансів залишитися в живих, адже в Москві він багато кому перейшов дорогу, тому його постараються прибрати.

Зазначимо, 23 червня ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин від словесної конфронтації з верхівкою Міноборони РФ в особі міністра Сергій Шойгу та керівника Генштабу Валерія Герасимова перейшов до активних дій. Пригожин звинуватив "міноборонців" у ракетному ударі по тиловій базі "Вагнера", на вулицях російських міст з'явилася військова техніка, "вагнерівці" взяли адмінбудинки (зокрема міноборони) у Ростові, вимагаючи "голів" Шойгу та Герасимова. Що сталося та чому? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Через два дні Путін висловився про бунт Пригожина і провів "важливу нараду" з силовиками.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини