Головна Новини Світ Росія "Він загинув від руки Путіна". Саакашвілі прокоментував смерть Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

"Він загинув від руки Путіна". Саакашвілі прокоментував смерть Навального

Саакашвілі із тюрми прокоментував смерть російського опозиціонера

16 лютого 2024, 21:31
Поділіться публікацією:

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі, який перебуває в ув'язненні, звинуватив російського диктатора Володимира Путіна у раптовій смерті опозиціонера Олексія Навального.

"Він загинув від руки Путіна". Саакашвілі прокоментував смерть Навального

Саакашвілі зробив заяву про смерть Навального. Фото з відкритих джерел

"Талановитий борець героїчного опору за свободу, Олексій Навальний загинув від руки Путіна. Я часто з ним не погоджувався, а Путін нас часто порівнював і обох однаково ненавидів", — заявив Михайло Саакашвілі.

Саакашвілі висловив співчуття родині Навального та нагадав, що російський опозиціонер, перебуваючи в тюрмі, закликав владу Грузії припинити негідне поводження з ним.

Екс-президент Грузії додав, що не припиняє задаватися питанням "як світ дозволив цьому статися?".

Перед тим Путіна у смерті російського опозиціонера звинуватив президент США Джо Байден. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський припустив, що Навальний був убитий Володимиром Путіним. очільник України додав, необхідно завжди пам’ятати, що "Росія завжди вбиває". Світові топ-політики вважають, що російський диктатор Володимир Путін міг прикласти руку до смерті опозиціонера Олексія Навального. Зокрема, вони припускають, що глава Кремля хоче будь-якою ціною зберегти свої позиції.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що співвідношення сил у районі міста Авдіївка Донецької області один до семи на користь російських загарбників. За словами речника Третьої окремої штурмової бригади Олександра Бородіна, ситуація в місті критична. Речник повідомив, що українським підрозділам в Авдіївці доводиться працювати в умовах, коли їх обстрілюють з усіх сторін. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини