Головна Новини Світ Росія Влада ще одного російського міста закликала жителів евакуюватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада ще одного російського міста закликала жителів евакуюватися

Влада російського Грайворона закликала жителів евакуюватися

21 березня 2024, 11:20
Поділіться публікацією:

Влада російського міста Грайворон, розташованого у прикордонній з Україною Білгородської області, закликала людей евакуюватися. Нібито це тимчасова потреба. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм написав голова Грайворонського міського округу Білгородської області Геннадій Бондарєв.

Влада ще одного російського міста закликала жителів евакуюватися

Геннадій Бондарєв. Фото з відкритих джерел

"Звертаюся до тих, хто залишається у прикордонних населених пунктах міського округу. Ситуація продовжує залишатися напруженою. Прошу вас ухвалити правильне рішення та тимчасово залишити прикордонні території", — написав чиновник.

Мер, як альтернатива, пропонує проживання в Ярославській області РФ (відстань від Білгорода до Ярославля по шосе більше 900 км — ред.).

"Ще раз повторюся, це стосується лише прикордонних населених пунктів", — додав Геннадій Бондарєв.

Зазначимо, минуло більше тижня з початку рейду легіону "Свобода Росії" (ЛСР), Російського добровольчого корпусу (РДК) та Сибірського батальйону на території Російської Федерації. Російські повстанці запевняють, що знищили масу живої сили та військової техніки путінської армії. А сам Путін після свого чергового переобрання знову відреагував на дії росіян, які протистоять його режиму зі зброєю в руках. Пригрозив їх знищенням та створенням певної "санітарної зони" на територіях України, прикордонних із РФ. Що можна сказати про рейд російських добровольців і реакцію цього путінського режиму на даний момент? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на що піде Путін після переобрання: на який поворот може чекати РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини