Головна Новини Світ Росія Всі повинні знати, що у нас є: Путін знову згадав про використання ядерної зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

Всі повинні знати, що у нас є: Путін знову згадав про використання ядерної зброї

Путін заявив, що Росія не погрожує ядерною зброєю, але застосує її, якщо це буде потрібно

17 червня 2022, 21:10
Поділіться публікацією:

Очільник Російської Федерації Володимир Путін зробив заяву, що  його країна не погрожує ядерним  арсеналом, але  буде застосовувати його, коли настане тривожна ситуація і потрібно буде  захищати суверенітет держави. Про це повідомляють "Коментарі"" з трансляції  проведення Петербурзького міжнародного економічного форуму.

Всі повинні знати, що у нас є: Путін знову згадав про використання ядерної зброї

Путін знову згадав про ядерну зброю (фото з відкритих джерел)

Російський президент сказав, що чув риторику  держав про можливе застосування  рф ядерного озброєння. Путін дотримується думки, що саме такі заяви  мають місце, бо так висловлюються  політики цих  держав.

"А ми що, мовчати будемо? Ми відповідним чином відповідаємо. Як тільки відповімо, вони чіпляються за це і кажуть, що ось, Росія погрожує. Нічого ми не погрожуємо, але всі повинні знати, що у нас є, і що ми будемо застосовувати, якщо це буде потрібно для захисту нашого суверенітету", — резюмував  російський президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін відреагував на інформацію про свою смертьСтала відомою реакція президента  Російської Федерації  Володимира Путіна на чутки про нібито  його  смерть. Відповідаючи на це, Путін  навів цитату  письменника зі США Марка Твена. Важливо, що цю відому фразу американський письменник використовував за свого життя, понад 120 років тому, листуючись з представниками  газети New York Journal.

 Також "Коментарі" повідомляли про те, що  Путін нарешті  визнав, що в країні економічні проблеми та відреагував на санкції проти російських олігархів. Путін таки визнав, що санкції Заходу погано вплинули на економіку росії. Він поскаржився, що чимало технологічних рішень для рф виявилися недоступними.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини