Головна Новини Світ Росія Яка доля чекає Кадирова: Чи є у нього життя після Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка доля чекає Кадирова: Чи є у нього життя після Путіна

Рамзан Кадиров має небагато шансів вижити, якщо після падіння Путіна сам не прийде в Гаагу

10 квітня 2023, 21:21
Поділіться публікацією:

Главу Чечні Рамзана Кадирова не замінять на посаді під час перебування при владі президента РФ Володимира Путіна. Але коли в Росії почне змінюватися влада, на Кадирова чекає доля лівійського диктатора Муаммара Каддафі. Таку думку озвучив в Телеефірі глава Кабінету міністрів Чеченської Республіки Ічкерія за кордоном Ахмед Закаєв, пишуть "Коментарі".

Яка доля чекає Кадирова: Чи є у нього життя після Путіна

Чи буде замінено главу Чечні за Путіна

“Я думаю, під час перебування Путіна його не замінять. Це моє тверде переконання. Я впевнений у тому, що це пов’язано. Так, є певні сили, дуже давно вже, які намагаються ліквідувати Кадирова і фізично, але їм це поки що не вдається. А схилити Путіна до того, щоб вони дозволили ліквідувати і зняти його, на це Путін не йде. І він не піде”, — сказав він.

У разі зміни влади в РФ, вважає Закаєв, приватна армія не зможе захистити Кадирова.

“Для нього, якщо він не опиниться в Гаазі, на нього чекає доля Муаммара Каддафі. І все це станеться саме через ту гвардію, яку сьогодні називають “кадировцями” і кадировською гвардією. У нього є найближче оточення, люди, яких він годує з руки. За мінусом цієї невеликої кількості людей у нього друзів у Чечні немає. Усі готові сьогодні розправитися не тільки з ним, але і його найближчим оточенням. Уже люди давно розподілили їхнє майно, з кого хто буде питати. У такій ситуації сьогодні перебуває Кадиров”, — говорить глава Кабінету міністрів Чеченської Республіки Ічкерія за кордоном.

Тому, на думку Закаєва, порятунок для Кадирова — добровільно з’явиться в Гаагу і стати перед Міжнародним кримінальним судом.

“Тільки це може врятувати його життя. Але те, що він зробив, і що сталося в республіці, це, звісно, йому ніяк не зберегти в тій якості, в якій він його створив. Я маю на увазі для своїх дітей, для майбутніх, як він каже публічно: “У мене і у моїх дітей є все, а у вас немає взагалі нічого”. Думаю, що і він, і його діти позбудуться всього, що наробив цей товариш, який продав інтереси свого народу і став катом власного народу. Звичайно, йому доведеться за це нести відповідальність”, — заявив він.

За словами політика, у Кадирова вже дуже великі проблеми з чеченським народом і чеченським суспільством.

“Після того, як розв’яжеться ситуація в Україні, тобто коли Росія програє тут, зазнає військової поразки, у Кадирова проблеми почнуться саме з чеченським народом і чеченським суспільством. Так, наша незалежність нікуди не поділася, просто ми всі ці роки перебували під російською окупацією. Незалежними чеченський народ і держава стали ще 30 років тому і цей факт був визнаний усім світом свого часу. А нещодавно цей факт визнала й Україна, тому жодного стосунку до Кадирова незалежність Чеченської держави не матиме. А якщо він шкодуватиме про те, що він співпрацював з окупантами і всі ці роки він очолював окупаційний режим, виходячи з цієї позиції, йому доведеться нести відповідальність перед чеченцями і чеченським суспільством”, — резюмував Ахмед Закаєв.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Кадиров без Путіна – ніхто, тому повністю залежить від кремлівського диктатора.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що Путін зустрівся з Кадировим на тлі чуток про проблеми зі здоров'ям глави Чечні.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — Кремль очікує поразки: Перші ознаки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

tytry

10 квітня 2023, 20:39

Быстрые, анонимные и бесплатные ceкc знaкомcтва - здесь очень много дeвyшек и все они хотят лишь ceкca, пользyйся ----- https://urlis.net/club


Новини