Головна Новини Світ Росія Добрий цар: Путін зустрівся з Кадировим на тлі чуток про проблеми зі здоров'ям глави Чечні
commentss НОВИНИ Всі новини

Добрий цар: Путін зустрівся з Кадировим на тлі чуток про проблеми зі здоров'ям глави Чечні

Як повідомила пресслужба Кремля, зустріч відбулася на фоні розмов про серйозні проблеми з нирками у Кадирова

13 березня 2023, 16:05
Поділіться публікацією:

Минулого тижня ЗМІ звертали увагу на те, що Рамзан Кадиров останнім часом істотно поправився, а також на те, що в лютому він не відвідав зібрання з нагоди послання Путіна до Федеральних зборів у Москві. Можливою причиною цього називали проблеми зі здоров'ям глави Чечні, пишуть "Коментарі".

Добрий цар: Путін зустрівся з Кадировим на тлі чуток про проблеми зі здоров'ям глави Чечні

Володимир Путін зустрівся з Рамзаном Кадировим

Кадиров на зустрічі в понеділок у Кремлі сказав, що завдяки Путіну в республіці "все дуже непогано" і попросив дозволу "похвалитися", після чого зачитав із карток інформацію про передові позиції Чечні в реалізації держпрограм.

На трихвилинному відео помітно, що Путін кілька разів намагається зайняти більш зручне положення, традиційно тримаючись за стіл. Остання протокольна зустріч Путіна і Кадирова в Кремлі відбулася 25 листопада 2022 року. Тоді не публікували офіційні фото зустрічі, але чеченський лідер викладав селфі з Путіним у своєму телеграм-каналі. 22 грудня він опублікував фотографію з Путіним у зв'язку з врученням Кадирову ордена Олександра Невського.

Фотографію з особистої зустрічі Путіна і Кадирова Кремль востаннє викладав 2019 року. Тоді очільник Чечні справді виглядав значно худішим. Однак, якщо порівнювати сьогоднішні кадри з фотографіями, зробленими 2022 року, різниця не така очевидна.

А 4 березня Путін зустрівся з 17-річним сином Кадирова Ахматом. Ця зустріч могла бути початком пошуку потенційного наступника глави Чечні. А перед тим німецький Bild написав, що у Рамзана Кадирова можуть бути проблеми з нирками. Про це виданню повідомив колишній чеченський польовий командир Ахмед Закаєв, який називає себе прем'єром республіки Ічкерія.

Через хворобу, як вважає німецьке видання, Кадиров останнім часом міг сильно погладшати і тепер виглядає похмурим. За даними Bild, лікує главу республіки головний лікар відділення нефрології приватної клініки в Абу-Дабі. Саме через хворобу Кадиров не зміг бути присутнім на зверненні Путіна до Федеральних зборів, стверджував Bild.

"Коментарі" також писали про те, що у глави Чечні Рамзана Кадирова дуже багато ворогів. Щойно президент РФ Володимир Путін, як його ангел-охоронець, піде, якщо Кадиров не знайде мови з новим правителем, то він не проживе більше ніж годину. Про це заявив колишній співробітник КДБ СРСР і Служби зовнішньої розвідки РФ, міжнародний консультант Сергій Жирнов.

Як повідомляв портал "Коментарі", щоб розташувати системи ППО в парках Лосиний острів, Коломенське і районах Тімірязевська і Печатники, московська влада змушена була вирубувати ліси.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вже і Кадиров скаженіє, вимагаючи "крові".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

000

13 березня 2023, 16:40

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини