Яка країна на черзі? Депутат Росії натякає, що незалежну державу потрібно ліквідувати (ВІДЕО)

Російський політик називає Вірменію країною, що зайшла у глухий кут та натякає на її знищення.

Депутат Держдуми Російської Федерації від партії "Единная Россия" вважає Вірменію незаконним утворенням та натякає на її ліквідацію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням Telegram-канал на українського воєнного кореспондента Андрія Цаплієнка.

На закритті саміту ОДКБ, який пройшов у Єревані, прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян відмовився підписувати декларацію. Такий вчинок вірменського політика здивував Лукашенка та Путіна, що було помітно на оприлюдненому відео. Після чого прем'єр-міністр Вірменії закрив засідання ОДКБ.

Пашинян звинувачує організацію, яка мала забезпечити безпеку Вірменії у бездіяльності. Перед початком саміту у Єревані місцеві жителі вийшли на протести та вимагали, аби Путін не приїжджав у їх країну.

Після таких заяв відносини між країнами погіршились, а депутат Держдуми РФ Євгеній Федоров вважає Вірменію незаконною державою. Російський політик стверджує, що влада у Вірменії була поставлена під час Помаранчевої революції за сприянням США.

"Вірменія тупікова країна в геополітичному плані, її виживання залежить від Росії. Як вирішити це питання? Завжди потрібно вирішувати по закону. Вірменія вийшла з СРСР по закону? Ні, отже це незаконне державне утворення", - стверджує російський депутат.

Переглянути відео зі словами Євгенія Федорова про Вірменію можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін хоче взяти під контроль Молдову та проводить там проросійські мітинги.

Також "Коментарі" писали про план Путіна, який зазнав краху через теплу погоду в Європі.