Головна Новини Світ Росія Який образ ліпитимуть із Путіна кремлівські політтехнологи: британська розвідка дала відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Який образ ліпитимуть із Путіна кремлівські політтехнологи: британська розвідка дала відповідь

Британська розвідка розкрила сенс публічної активності Володимира Путіна

15 листопада 2023, 13:20
Поділіться публікацією:

Володимир Путін активізувався у публічному полі перед початком виборчої кампанії. Кремлівські політтехнологи намагаються подати його "патріотичним" кандидатом. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Міністерства оборони Великобританії у Twitter.

Який образ ліпитимуть із Путіна кремлівські політтехнологи: британська розвідка дала відповідь

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Як зазначається у зведенні, 9 листопада 2023 року Кремль оголосив, що президент Путін проведе свою традиційну прес-конференцію, поєднану з "прямою лінією", до кінця року. 2022 року захід було скасовано, ймовірно, тому, що за попередні тижні Росія зазнала гучних військових поразок в Україні.

За даними британської розвідки, кремлівські планувальники майже напевно бачать у цій події важливу віху в очікуваній кампанії Путіна із забезпечення п'ятого президентського терміну на президентських виборах у березні 2024 року. Ймовірно, він висуне свою кандидатуру до кінця 2023 року.

Крім того, 10 листопада 2023 року Путін відвідав штаб Південного військового округу в Ростові-на-Дону, де зустрівся з начальником Генерального штабу генералом Валерієм Герасимовим та міністром оборони Сергієм Шойгу.

"Це другий візит Путіна до штабу за чотири тижні: ймовірно, це активізація його постійних зусиль уявити себе "патріотичним" кандидатом напередодні виборчої кампанії", — зазначають у Міноборони Британії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — передвиборча кампанія Путіна пройде без теми війни в Україні: в ISW розповіли про побоювання Кремля.

Також видання "Коментарі" повідомляло — на майбутніх виборах президента Росії, які мають відбутися у березні 2024 року у Володимира Путіна "не може бути конкурентів". Таку заяву зробив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков , слова якого цитують російські пропагандистські ЗМІ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини