Головна Новини Світ Росія Якутія занурилася в морок через лісові пожежі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Якутія занурилася в морок через лісові пожежі (ВІДЕО)

Серед білого дня настала темрява

3 серпня 2021, 19:47
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








В Якутії розгорілися сильні лісові пожежі. Про це повідомляє видання ТСН.

Якутія занурилася в морок через лісові пожежі (ВІДЕО)

Пожежі в Якутії. Фото: elena.nurkuo.shishigina / Instagram

Як стало відомо, в деяких районах Якутії зараз спостерігається нульова видимість. Сонце виявилося приховано густим димом від пожеж. Повідомляється, що через погану видимість в декількох районах були зупинена ліквідація загорянь через те, що літаки не змогли злетіти. Серед білого дня настала темрява.

Якутія занурилася в морок через лісові пожежі (ВІДЕО) - фото 2

Фото: elena.nurkuo.shishigina / Instagram

Відзначається, що в регіоні вже вигоріло близько одного мільйона гектарів лісу. Пожежі не припиняються. Фіксуються нові осередки загорянь.

У Мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформував про те, що в Туреччині лісові пожежі впритул підібралися до курортних міст. Від стихії потерпає місто Мармарис. Полум'ям охоплено ліс поблизу житлових районів і готелів. Через близькість пожеж до житлових районів міста були евакуйовані постояльці готелів та персонал. Для боротьби зі стихією прибувають підкріплення з інших провінцій країни. У Мережі з'являються відео з місця подій. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Хорватії спалахнули лісові пожежі. Уже кілька днів стихія лютує неподалік від міста під назвою Трогір, що в області Далмації. Полум'я вже наблизилося до державної траси та будинкам. Під загрозою опинилася автозаправна станція, яка знаходиться поблизу дороги. Для боротьби з вогнем були залучені літаки, кілька десятків пожежних автомобілів, і більше сотні співробітників пожежної служби. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tsn.ua/ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини