Головна Новини Світ Росія З Росії до Азербайджану вилетів другий літак Пригожина: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

З Росії до Азербайджану вилетів другий літак Пригожина: що відбувається

Бізнес-джет Embraer ERJ-135BJ "Legacy 650" з реєстраційним номером RA-02748 прямує до Баку

24 серпня 2023, 17:10 comments8472
Поділіться публікацією:

З московського аеропорту Росії "Внуково" до Азербайджану вилетів ще один літак, пов'язаний із структурами голови ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram-канал "Білорускі Гаюн".

З Росії до Азербайджану вилетів другий літак Пригожина: що відбувається

Літак. Фото: з відкритих джерел

Як повідомляє моніторингова група, йдеться про бізнес-джет Embraer ERJ-135BJ "Legacy 650" з реєстраційним номером RA-02748. Зараз він прямує до Баку.

"Літак вилетів о 15:24 з московського аеропорту "Внуково" і взяв курс на південь. Відомо, що цей бізнес-джет також пов'язаний із структурами Євгена Пригожина. Однак, на відміну від інших, він ніколи не прилітав до Білорусі", — повідомляє "Білорускі Гаюн".

Зазначимо, знищення в середу, 23 серпня, над Тверською областю (РФ) бізнес-джету Embraer 600 з бортовим номером RA-02795, в якому перебували ватажки ПВК "Вагнер" Євген Пригожин та Дмитро Уткін, серйозно сколихнув інформаційний простір. Президент США Джо Байден заявив, що передбачав такий розвиток подій. Мовляв, після червневого заколоту вагнерівців було зрозуміло, що Путін цього просто так не залишить. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк також упевнений, що аварія літака сталася за наказом Путіна. Цієї ж версії дотримуються аналітики Інституту вивчення війни, припускаючи, що таким чином російський диктатор сподівається публічно відновити своє панування і помститися за приниження після заколоту найманців 24 червня. Експерти проаналізували ситуацію спеціально для видання "Коментарі".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Євгена Пригожина вбили без дозволу Володимира Путіна: екс-депутат Держдуми РФ видав інсайд.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Hajun_BY/7279

Новини