Головна Новини Світ Росія За «симпатичного Зеленського» пенсіонерка з Росії заплатила штраф
commentss НОВИНИ Всі новини

За «симпатичного Зеленського» пенсіонерка з Росії заплатила штраф

Російська пенсіонерка назвала Зеленського симпатичним. На неї написали доноси одразу три її подруги

19 квітня 2023, 18:10
Поділіться публікацією:

Російську пенсіонерку оштрафували за доносом подруг, бо сказала, що Зеленський — симпатичний. Щербинський районний суд Москви оштрафував 70-річну Ольгу Слегіну на 40 тисяч рублів за "дискредитацію армії РФ" Про це інформують місцеві пабліки, пишуть "Коментарі".

За «симпатичного Зеленського» пенсіонерка з Росії заплатила штраф

Комплімент на адресу Президента України обернувся росіянці штрафом

Під час обіду в одному з санаторіїв РФ жінка сказала, що "Зеленський – гарний хлопець із почуттям гумору і всі раніше сміялися з його жартів". За ці слова одразу три людини, які як подруги сиділи за одним обіднім столом, написали донос у поліцію, і згодом до жінки прийшли уповноважені особи. Її судили та призначили штраф за дискредитацію армії РФ.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що недовіра один до одного стимулюється владою Росії, адже тоді ліквідується здатність населення до організованого протесту. Проводити прямі аналогії з доносами 1930-х років не варто: тоді воно було продиктоване переважно матеріальними, як варіант, кар’єрними причинами, зараз масовим явищем стали донощики “від щирого серця”.

Як писали "Коментарі", що Кремль впритул наблизився до запровадження в Росії офіційної ідеологіїНайімовірніший, вона міститиме "путінську тріаду": суверенітет – консерватизм – патріотизм, із додаванням ще кількох позицій, наприклад, ідеалізм/месіанізм чи соборність/общинність. Скоріше за все, ідеологія не матиме власної назви і не буде закріплена в законодавстві. Однак якщо курс "Основ російської державності" стане обов’язковим у вишах, принципової відмінності від викладання марксизму-ленінізму в радянську добу не спостерігатиметься.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що Путін задумав дві війни. А ще Путін веде закулісну війну — небезпечну для Заходу.

Читайте також на сайті "Коментарі" – рашистські пропагандисти в істериці: що їх лякає.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини