Головна Новини Світ Росія Захарова прокоментувала дебати Трампа та Гарріс
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова прокоментувала дебати Трампа та Гарріс

Захарова не вважає, що дебати кандидатів у президенти США є важливою новиною для Росії

11 вересня 2024, 10:24
Поділіться публікацією:

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова назвала передвиборчі дебати між кандидатами у президенти США від Республіканської та Демократичної партій Дональдом Трампом та Камалою Гарріс звичайним шоу.

Захарова прокоментувала дебати Трампа та Гарріс

Марія Захарова

"Ми в чергове бачимо шоу у виконанні людей, які, очевидно, не несуть відповідальності за свої слова. Жодної", — сказала вона.

Крім цього, Захарова заявила, що не вважає дебати між Трампом та Гарріс головною новиною.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що між Дональдом Трампом та Камалою Гарріс відбулися дебати, під час яких вони обговорювали також і тему припинення війни в Україні. Зокрема Трамп продовжує наполягати на тому, що він зможе завершити війну лише зателефонувавши Путіну та Зеленському. У той же час, Камала Гарріс заявила, що Путін "сидів би вже в Києві", якби США відмовилися допомагати Україні. А так, завдяки активній позиції США Україна зуміла відбити вторгнення Росії і зараз дає відсіч російській агресії, за що Путін платить непомірну ціну. Представниця Демократичної партії спрогнозувала, що Дональд Трамп "здасть Україну" протягом доби після перемоги на виборах.

Крім того, віце-президент США чітко наголосила, що Україна має виграти війну. Вона наголосила, що завдяки допомозі США, а саме системам ППО, "Джавелінам", Україна може захищатися. При цьому Трамп відмовився уточнювати, чи він хоче, щоб Україна перемогла у війні, а Росія програла.

До речі, за результатами опитування телерадіокомпанії "CNN" у США, на дебатах між кандидатами у президенти Дональдом Трампом та Камалою Гарріс перемога дісталася представниці Демократичної партії. Такої думки 63% респондентів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини