Головна Новини Світ Росія Замах на Путіна: Захарова відреагувала на заяву Буданова
commentss НОВИНИ Всі новини

Замах на Путіна: Захарова відреагувала на заяву Буданова

Речниця МЗС РФ Марія Захарова прокоментувала повідомлення Кирила Буданова про спроби вбивства Путіна.

14 липня 2024, 10:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Очільник Головного управління розвідки України Кирило Буданов заявив, що спроби вбити російського диктатора Володимира Путіна були, однак вони закінчились не позитивно. На цю заяву відреагувала речниця МЗС РФ Марія Захарова, яка заявила, що за фінансуванням замаху на Путіна стоять нібито США.

Замах на Путіна: Захарова відреагувала на заяву Буданова

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Марія Захарова заявила, що без американських грошей нібито не було б замаху на Путіна. У кремлівській манері речниця МЗС РФ звинуватила Україну вказавши, що та нібито є "терористичною структурою".

"Один із ватажків київського режиму Буданов відверто зізнався, що українська розвідка готувала замахи на президента Росії. Цей замах готувався на американські гроші, без яких жодної шкідливої діяльності ГУР, СБУ та загалом Банкової і не було б", — сказала Захарова.

Далі речниця МЗС РФ прокоментувала інцидент з замахом на Трампа та у пропагандистській промові заявила, що американські гроші, які йдуть на війну проти Росії потрібно направляти на безпеку в США.

"Краще за ці гроші профінансувати американську поліцію та інші служби, які мають забезпечувати правопорядок усередині США", — додала Захарова.

Зазначимо, що попри заяви Захарової, Володимир Зеленський повідомив, що за інформації української розвідки, Росія намагалась його вбити щонайменше 10 разів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США звинуватили у спробі вбивства Дональда Трампа чинного президента США Джо Байдена.

Також "Коментарі" писали про те, що у спробі вбивства прем'єр-міністра Словаччини знайшли "російський слід". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини