Головна Новини Світ Росія "Жодна російська людина не бажала українцям зла": актриса з РФ видала маячню про дружбу народів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Жодна російська людина не бажала українцям зла": актриса з РФ видала маячню про дружбу народів

В українських школах нібито "переформатують дітей", сказала Теличкіна

21 грудня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Російська зірка Валентина Теличкіна, яка  відома ролями у фільмі "Незабудки" і серіалі "Бригада", що багато  часу  одобрює агресивну політику  диктатора  Путіна, оприлюднила чергову маячню, що  має відношення до України і нападу РФ .

"Жодна російська людина не бажала українцям зла": актриса з РФ видала маячню про дружбу народів

Валентина Теличкіна (фото з відкритих джерел)

Як вона стверджує, в  школах України нібито "переформатують дітей" і вчать кричати "ру**ю на ножі". Про це божевільна акторка  зазаначила в програмі, яку веде  путініст Борис Кочевніков.

"Я переконана, що жодна російська людина не бажала українцям зла. Але вони чомусь стали бажати нам", -  висловилась росіянка, країна якої  скоїла напад на мирну Україну.

При цьому, з 2014 року  Теличкіна активно розповідає про "фашистів" в Україні і раділа анексії Криму. З листопада 2017 року  вона знаходиться в базі "Миротворець".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російській співачці викликали швидку під час виступу перед окупантами. Ще одній прихильниці путінського  режиму  Надії Бабкіній, що з  особливою завзятістю  підтримує  знущання над  українцями  та військове вторгнення   РФ на українську територію, стало  погано, коли вона готувалась  брати участь  в черговій патріотичної  акції російських пропагандистів. Бабкіна виступила з короткою промовою перед аудиторією окупантів в  РФ.  В цей час в співачки  закрутилась голова.  Туди відразу  викликали  медиків. Після  отримання медичної допомоги Надія Бабкіна  повернулась додому.

Також "Коментарі" писали про те, що відомий кремлівський пропагандист потрапив під обстріл на ДонбасіВідомий російський актор,  що  підтримує  злочинний  кремлівський режим,  побував  на окупованому  Донбасі. Там  Охлобистін попав під обстріл.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини