Головна Новини Світ Росія Зірка «Кавказької полонянки» видала порцію брехні про Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Кавказької полонянки» видала порцію брехні про Донбас

Артистка Варлей стверджувала, що мешканців Донбасу "примушували" говорити українською мовою

7 жовтня 2023, 15:15 comments1571
Поділіться публікацією:

Російська актриса Наталія Варлей, яка в перші місяці повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, зайняла мовчазну позицію, тепер раптом прозріла і згадала, що вона ще раніше на власні вуха чула від мешканців Донбасу благання про те, щоб Росія їх захистила. Артистка заявила, що нібито двічі бувала на Донбасі до повномасштабного вторгнення та особисто спілкувалася з місцевими мешканцями Донбасу. Як повідомляє портал "Коментарі", свою порцію російської пропаганди Варлей видала в інтерв'ю російському блогеру Манучарову.

Зірка «Кавказької полонянки» видала порцію брехні про Донбас

Наталія Варлей. Фото: з відкритих джерел

"На мій погляд, Донбас усі вісім років просив, щоб його захистили. Я пам'ятаю, як вони кричали: "Росія"... У 14-му чи 15-му році у нас була одна з перших кінематографічних груп, які туди поїхали... І, коли я їхала туди, дуже мало розповідали у нас і по телебаченню, і в пресі, якось так замовчувалося те, що відбувається на Донбасі. І коли я їхала, у мене багато хто дуже запитував: "Ти подивися, тому що хлопці з України кажуть, що у них там усе гаразд. Цвітуть сади, ніякої війни немає". Я побачила зруйновані села. Я була у Дебальцевому, я була у Донецьку", — заявила Варлей.

Також вона розповіла несамовиту історію про нібито знайомство з дівчиною, яка проживає на Донбасі, і яка їй розповідала, що боїться гонінь за те, що вони розмовляє російською і хоче навчати своїх дітей тільки російською.

Наталія Варлей заявила, що мешканців Донбасу українська влада силою змушувала розмовляти російською мовою, не залишала людям права вибору і тим нічого не залишалося, окрім як рятуватися, виїжджаючи на територію Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" – про що говорять нові вкидання російської пропаганди – з чим у Росії вимальовуються проблеми.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у чому полягають путінські плани – до яких наслідків призведе затягування війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини