Головна Новини Світ Росія Зовсім зіпсована: популярна співачка в РФ та прихильниця Путіна стає алкоголічкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Зовсім зіпсована: популярна співачка в РФ та прихильниця Путіна стає алкоголічкою

Валерія частенько розслабляється в компанії своїх близьких друзів.

7 липня 2024, 23:45 comments3470
Поділіться публікацією:

 Співачка Валерія, яка виражає симпатії до російського вторгнення в Україну, зачастує на міцному алкоголі та нешвидкому мовленні. Вона навіть вживає матерні слова, за словами композитора Віктора Дробиша, що є її близьким другом.

Зовсім зіпсована: популярна співачка в РФ та прихильниця Путіна стає алкоголічкою

Співачка Валерія (фото з відкритих джерел)

"Валерія іноді випиває і може собі дозволити це. Колись вона не пила зовсім, але тепер наша дружба допомогла їй стати більш відкритою людиною. Вона навіть може вжити матюка. Я думаю, через п'ять років вона вже сяде на склянку", — поділився Дробиш.

Нещодавно продюсер Йосип Пригожин висловив занепокоєння залежністю Валерії від контролю за їжею. Він зазначив, що співачка навіть в ресторанах зважує їжу, щоб не переїсти.

Пригожин також розповів, що вони з Валерією дуже різні люди, мають власні погляди на життя. Проте він підкреслив, що їхні взаємини ґрунтуються на взаємному повазі та підтримці.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що путіністка разом з чоловіком покинула РФРосійський продюсер Йосип Пригожин та співачка Валерія, відомі своєю підтримкою терористичного вторгнення РФ в Україну, вирушили до Сербії. Пригожин поділився в соцмережах фотографією з Белграда, столиці Сербії, на якій вони разом із Валерією. Співачка залишила підпис на одному зі знімків, зазначивши. Поки що невідомо, з якою метою путіністи відвідали Сербію.

Також "Коментарі" писали про те, що російська співачка взялася захищати свою невістку від хейтерівРосійська знаменитість  Валерія, що  підтримала   вторгнення РФ на територію України,  висловила  власну  позицію про невістку Ліану. Ліані вже не вперше  пишуть розгнівані коментарі під фото в соцмережах, бо  вона  виставляє різний контент і  тому її  звинувачують в надмірній відвертості. Коментуючи ситуацію  для російських ЗМІ Валерія  сказала, що не бачить нічого поганого у відвертих  знімках невістки, бо  вона є молодою  і може ще дозволити таке.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини