Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Панамі на вечірці у стилі "Гри в кальмара" застрелили п'ятьох людей (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Панамі на вечірці у стилі "Гри в кальмара" застрелили п'ятьох людей (ВІДЕО)

В одному з панамських клубів члени ворогуючих банд влаштували перестрілку

3 листопада 2021, 13:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Панамі на вечірці сталася стрілянина. Про це пише видання "Кореспондент".

У Панамі на вечірці у стилі "Гри в кальмара" застрелили п'ятьох людей (ВІДЕО)

Місце злочину. Фото: twitter.com/ProtegeryServir

Подія сталася в одному з розважальних закладів Санта-Ани. Повідомляється, що на вечірці у стилі популярного серіалу під назвою "Гра в кальмара" сталася стрілянина. За даними ЗМІ, вогонь відкрили члени двох розбратаних банд.

В результаті стрілянини п'ятеро відвідувачів клубу було вбито і ще семеро людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Зазначається, що нападник загинув.

На місце інциденту поспішили правоохоронці. В результаті проведеної ними спецоперації вдалося затримати двох людей, які, ймовірно, пов'язані зі стріляниною.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що у Чилі невідомі зловмисники пошкодили залізничні колії. Внаслідок інциденту кілька вагонів вантажного поїзда, який перевозив матеріал для виготовлення паперу, зійшли з рейок. За даними засобів масової інформації, деякі з його вантажних одиниць були спалені, а у містах було зупинено рух залізничного транспорту. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Великій Британії чоловік зґвалтував жінку з дитиною. Зловмисник пройшов за своїми жертвами посеред вулиці, а потім, погрожуючи фізичною розправою, змусив жінку роздягнутися і лягти голою на землю. Постраждалим вдалося втекти тільки після того, як дитина почала говорити, що не може дихати. Правоохоронці затримали зловмисника. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини