Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Чилі масштабна пожежа охопила цілий квартал: згоріло сто будинків
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чилі масштабна пожежа охопила цілий квартал: згоріло сто будинків

У передмісті чилійського міста Ікіке згоріло щонайменше 100 будинків

11 січня 2022, 15:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Масштабна пожежа охопила чилійське місто. Про це пише видання ТСН.

У Чилі масштабна пожежа охопила цілий квартал: згоріло сто будинків

Пожежа. Ілюстрація: фото з відкритих джерел

У бідному кварталі в передмісті Ікіке, що на півночі Чилі сталася пожежа. Займання швидко поширилося і вогонь охопив десятки будівель.

В цей час відомо про щонайменше сотні будівель, які згоріли в результаті масштабної пожежі. Без даху над головою залишилися близько 400 громадян.

Співробітники пожежної служби, які прибули на місце подій, протягом кількох годин не могли ліквідувати спалах. За словами пожежників, у них виникли проблеми через занадто густу забудову та розташування кварталу. Район фактично відрізаний від централізованої подачі води.

Людям, чиї будинки постраждали від пожежі, запропонували переїхати до тимчасового притулку.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що на території Тайваню зник військовий літак. Він зник із радарів під час проведення планової навчальної місії. Повітряне судно було в повітрі протягом 30 хвилин. Востаннє його спостерігали у районі полігону Шуйсі. В цей час було розпочато пошуково-рятувальну операцію. Про долю пілота поки нічого не відомо. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Нью-Йорку сталася пожежа у багатоквартирному будинку. Займання виникло на третьому поверсі 19-поверхової будівлі. Пожежники, які прибули на місце подій, встановили, що полум'я розгорілося в одній із квартир, проте початок пошириться по всьому будинку через відкриті вхідні двері. Причину виникнення пожежі встановить розслідування. Докладніше про це читайте в нашій статті. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини